Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 5'ten Taptaze Görseller

 
    İlk olarak daha önce de olduğu gibi Japonya'ya çıkışını gerçekleştirecek Yakuza 5 için yepyeni ekran görüntüleri yayında!
 
    Görsellerde yine oyunun tatminkar sayıdaki karakterlerinden bir esinti görmekteyiz. Yine grafiklerin kalitesi oldukça büyüleyici görünüyor. Sadece Playstation 3'e özel geliştirilen Yakuza 5'in ilgili yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz, yeni bir sanatsal çalışma da var.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Yakuza Yakuza 5 Sega Aksiyon PlayStation 3 yakuza 5 karakter görselleri
Dishonored'ın Achievement Listesi Görüldü The Last of Us'a Güzel Bir Poster
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.8.2012 14:13:30

0
EmuMaster,emin ol 1 ve 2'de Kazuma Kiryu'nun doğuşunu,gelişimini,Haruka'nın masumiyetini Kamurocho'nun doğallığını görmemek büyük kayıp,3 ve 4'ü oynadıysan çıkacak olan hd collection'ı muhakkak oynamalısın,arşivlik bir seri oluşuyor kıymetini bilenlere.Hele Yakuza 2'de Bir "Dragon of Kansai" var ki -fazlası spoiler olur-oyun değil adeta epik bir film izledim,Sözün özü Long Live Kazuma Kiryu,Long Live Yakuza

EmuMaster

28.8.2012 12:20:55

0
Yorumlara katılıyorum.Kesinlikle kıymeti bilinmeyen ve acayip gaz veren bir oyun.Müzikleri olsun karakterleri ve sesleri herşeyi 10 numara. Yan görevlere odaklanınca videoların çokluğu sorun olmuyor. Bu arada haruka ne kadar büyümüş dadını yediğim :D.Ama bu sefer çirkin yapmışlar biraz ergenliğe girdiğinden olabilir :P. HD collection gelmesi süper bi haber ps2 zamanında 1 ve 2'yi oynayamamıştım.Gerçi 3-4'ten sonra aynı hazı vermez ama olsun.

BSC Misafiri

28.8.2012 10:16:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yakuza serisi maalesef batıda kıymeti bilinmeyen enfes oyunlardan biridir.1'den beri takip ediyorum.Seri Ps2'de başladı 1 ve2 PS2 için çıktı 3 ve 4 halihazırda bu nesil için mevcut ve yıl sonu veya 2013 şubatı içinse serinin 5.si bu nesil için çıkacak.Seriye başlamak isteyenler için Yakuza 1 ve 2 oyunlarını içeren HD collection geliyor,bulunmaz bir fırsat böylece 5 oyun tek nesilde toplanacak,kaçırmayın derim..Oyun Shenmue ve bir nevi Gta esintileri taşısada kesinlikle kendi tarzı olan bir oyun.
katılıyorum. ilk oyunu oynadığımda gerçekten çok beğenmiştim. ancak Yakuza serisi bir oyundan çok interaktif film niteliğinde. Hikayeye fazlaca ağırlık verildiği için de fazlaca video barındırıyor ve benim gördüğüm oyuncuların neredeyse yarısı bundan hoşlanmıyor. Ama bence şahane bir hikaye ve güzel bir anlatım, oynanabilirlik nispeteden az da olsa, çok güzel oyun.

FiréLord

28.8.2012 09:09:29

0
Yakuza serisini de bir oynayamadım

BSC Misafiri

28.8.2012 00:47:37

+2
Yakuza serisi maalesef batıda kıymeti bilinmeyen enfes oyunlardan biridir.1'den beri takip ediyorum.Seri Ps2'de başladı 1 ve2 PS2 için çıktı 3 ve 4 halihazırda bu nesil için mevcut ve yıl sonu veya 2013 şubatı içinse serinin 5.si bu nesil için çıkacak.Seriye başlamak isteyenler için Yakuza 1 ve 2 oyunlarını içeren HD collection geliyor,bulunmaz bir fırsat böylece 5 oyun tek nesilde toplanacak,kaçırmayın derim..Oyun Shenmue ve bir nevi Gta esintileri taşısada kesinlikle kendi tarzı olan bir oyun.

BSC Misafiri

28.8.2012 00:13:11

0
şu özel oyunlara lanet olsun. bütün platformlara çıksın şu oyunlar.

BSC Misafiri

28.8.2012 00:13:08

0
Sleeping Dogsla yarışır grafikleri sleeping dogs tan daha iyi ama hikayeyi konuyu oynanabilirliği bilemem...

Zebercet

27.8.2012 23:52:19

0
ilk resim fazlasıyla iyi oyun hakkında bilgi verecek varmı? tam olarak nasıldır tarzı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız