Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yacht Club Games Yayıncılığını Üstleneceği Yeni Bir Oyunu PAX East 2019'da Tanıtacak

 
Yacht Club Games, yayıncılığını üstleneceği yeni bir oyunu PAX East 2019 etkinliği esnasında tanıtacak, şirket basına yolladığı mailler aracılığıyla duyurdu.
 
Bu yeni oyunun Shovel Knight yapımcısı Yacht Club Games tarafından geliştirilmediğini, Yacht Club Games'in sadece yayıncılığını üstleneceğini bir kez daha belirtmekte fayda var. Oyunun geliştiricisinin kim olduğu belli değil.

Yacht Club Games'in oyun için paylaştığı teaser görsele yukarıdan göz atabilirsiniz. GIF versiyonunu da burada bulabilirsiniz. Daha fazla bir bilgi açıklanmadı.
 
Bu yeni oyunun yanı sıra Yacht Club Games tarafından geliştirilen Shovel Knight: Treasure Trove oyunları Shovel Knight: King of Cards ve Shovel Knight Showdown da PAX East 2019 etkinliğinde oynanabilir olacak.

PAX East 2019 etkinliği 28 - 31 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek. Etkinliğin resmi web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Jump Force DLC Karakteri Seto Kaiba ve DLC Yol Haritası Duyuruldu Dead or Alive 6'nın Oynaması Ücretsiz Versiyonu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız