Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xfire Satıldı

 
      Sosyal ağ ve sunucu bulma özellikleri ile 16 milyon PC oyuncusuna ev sahipliği yapan Xfire satıldı. Xfire kullanıcıları bu konu hakkında mesajlar alırken benzer bir mesaj da sitenin ana sayfasında duyuruldu.
 
     Satış işleminin ardından 6 yıldır çalışan geliştirici ekibin çoğu Xfire'dan ayrıldı. Platformun yeni sahibi, oyuncuların yeteneklerine göre yarışmalar düzenlemesiyle bilinen Titan Gaming oldu. Titan Gaming'in CEO'su John Maffei satış işleminin ayrıntılarından bahsetmezken, sistemin tüm servislerinin devam edeceğini ve Xfire'ı daha iyi bir yere getirmek için uğraşacaklarını açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xfire Titan Gaming sosyal ağ
Killzone 3 Betası Yakında Başlayabilir Mi? Dino Crisis ve Onimusha Serilerine Ne Oldu?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yekialem

29.9.2010 22:30:31

0
yeni çıkan oyunlar eklenmiyor olması kötü oldu..(şimdilik)

SaMoVe

25.8.2010 19:41:03

0
Daha kaliteli hizmet verdiği sürece olumlu bir haber benim için. Admin panel ve profil sayfalarında gelişmeye gitmeleri taraftarıyım.16 milyn kullanıcı yatsınıcak bir sayı değil.Oyuncuların kendilerini ifade edebilecekleri bir portal niye olmasın.

Juvixted

25.8.2010 13:17:59

0
@wampirrr Ben yerinde saydığına katılmıyorum.Gün geçtikde video sistemi, canlı yayın sistemi, MSN adresinizi Xfire üzerinde kullanmak gibi birçok yeni sistem eklediler. Umarım satılması hayırlı olur ve dahada gelişir. Not:4 yıldır Xfire kullanıyorum.

the_imam912

3.8.2010 21:10:06

0
hayatımda önemli bir yeri vardır xfire'ın hayırlısı olsun :) sistem güzel bence değiştirmesinler mevcut sistemi ne yaparlarsa yapsınlar :D

Elyria

3.8.2010 16:58:17

0
Umarım satılması iyi olmuştur. Çok güzel bir program fakar yıllardır yerinde sayıyordu.

otomania

3.8.2010 12:20:53

0
CoD4 ve CoD5 için gerçekten uzun süre kullandım ancak bi o kadar sürede kullanmadım neredeyse, umarız daha güzel bir platform haline getirilebilir :) haber için teşekkürler :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız