Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles 3D'den Yeni Bir Video Yayınlandı


    Wii'nin en beğenilen oyunlarından Xenoblade Chronicles, 2 Nisan'da Nintendo 3DS için çıkışını yapacak. Nintendo, oyunun çıkışından önce yeni bir oyun içi video daha paylaştı. 
 
    Yayınlanan videoda Wii'den 3DS'e geçişte yaşanan grafik değişimini görebiliyoruz. Genel olarak oyunun hikayesiyle ilgili bir sunuma şahit olduğumuz videoda, oyun içi dövüş sistemini, karakter tasarımlarını ve bossları da görüyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monolith RPG Nintendo Xenoblade Monado Aksiyon
EA Yetkilisi: "Oyunlarımızı Öğrenmek Hâla Çok Zor" Mortal Kombat X'te Mikro Ödemeler Bulunabilir

BSC Misafiri

6.2.2015 22:52:49

0
Video karsilastirma videosu degil izledigim kadari ile. O yuzden grafik degisimini fazla ya da azini gormek pek mumkun degil. Oyunu Wii'de uzun sure once bitirdim. Harika basyapit sayabileceginiz hikayesi ve muzikleri ile her jrpg sevenin oynamasi gereken bir yapim. Grafik olarak Wii versiyonu ile ayni oldugu soyleniyor. Son olarak baslikta yaniltici bir durum var. oyun butun 3ds sistemleri icin degil sadece yeni 3ds sistemleri icin geliyor. Baslikta bundan sozedilmemis duzeltilirse insanlar yanlis beklenti icine girmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız