Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Tablet Ortaya Çıkıyor


     Özellikle iPad'in çıkması ile birlikte tabletler teknoloji sektörünün vazgeçilmez unsurlarından biri haline geldi. Doğal olarak oyunlarda da tabletlerin önemi bir hayli arttı. Sony firması Vita ile birlikte tablette de karşımıza çıkan bazı önemli oyunları karşımıza çıkaracak. Nintendo ise zaten Wii U ile oyun sektörüne bambaşka bir tat katacağa benziyor. Peki Microsoft'ta durumlar nedir?
 
     Hal böyle olunca uzun süredir Microsoft'un bir tablet üzerinde çalıştığı belirtiliyordu. Hatta firmanın yeni nesil konsolunda böyle bir sistem kullanacağına dair açıklamalara bile şahit olmuştuk. Nitekim Windows 8'in yavaş yavaş ortaya çıkması ile birlikte bazı açıklamalarda gelmeye başladı. Çünkü Microsoft'un Win 8 ile birlikte çıkaracağı tabletler tamamen Xbox konsoluna uyumlu olacak.
 
     Xbox World dergisi de Microsoft'un bu Xbox tableti ile ilgili bazı önemli bilgilere yer vermiş. İlk olarak tablette Agmented Reality özelliği dışında dört kişiye kadar oyuncu desteği de olacağı belirtilmiş. Kinect uyumu da olacağı belirtilen tabletin browser özellikleri de bir hayli ön planda olacak. Tablet ile Live sisteminde gezinebilecek ve her türlü özelliğe erişebileceksiniz. Tablet hakkında söylentilerin yer aldığı dergide son olarak yeni Xbox hakkında da önemli bir detaya yer verilmiş. Dergideki bilgilere göre E3 fuarında yeni nesil konsolunu görücüye çıkaracak olan Microsoft, tablet ile ilgili olan tüm özellikleri de gözler önüne serecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tablet Xbox Tablet Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Sony: PSN'in Adı Değil, Hesabınızın Adı Değişti Project Draco'nun Oynanış Videosu Bu Ay Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uncy

10.2.2012 14:05:00

0
Kinect uyumu güzel olabilir.

TncyKrmn

10.2.2012 13:36:09

0
Arkadaş teknoloji nereye gidiyor böyle anlamak mümkün değil. Bugün tablet alsan yarın kim bilir ne çıkartacaklar. Sırf para kazanmak için ne varsa piyasaya sürmeye çalışıyorlar. Yaptığınız bir ürünü en azından 1 sene boyunca üstünde bir cihaz çıkartmadan kalsın.

mehmetoguzderin

10.2.2012 13:33:13

0
Kesinlikle kaliteli olacaktır. Stabiliteyi Windows Phone'u göz önüne alarak kusursuz olacağını düşünüyorum. İyi kullanılırsa Microsoft için yeni bir para kapısı olur.

Mactavish-

10.2.2012 13:16:27

+1
okadar tablet denedim ipad 2 nin hassalığını hızını performansını alamadım hiç bir markada bakalım ms nin tableti nasıl olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız