Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'a Özel Sunset Overdrive'ın İlk Oynanış Videosu Eğlenceli Görünüyor


    Daha önce Sony cephesine özel olarak sunduğu bazı oyunlarla tanıdığımız Insomniac Games'in Microsoft'la anlaşmasından doğan oyunu Sunset Overdrive, duyuru döneminden bu yana sessiz kalmıştı. Gün itibariyle oyun, son hâliyle karşımıza çıktı.
 
    Xbox'ın YouTube kanalında Sunset Overdrive için ilk oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda eğlenceli bir anlatı, keyifli bir oynanış görüyoruz. Bir enerji içeceğinin yol açtığı salgınla başa çıkmaya çalıştığımız Sunset Overdrive'da çok farklı silahlar, yaratık türleri ve yeteneklerimiz bulunuyor. Oyundan yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
insomniac sunset overdrive fps microsoft xbox one
Alaska Yerlilerini Konu Alan Never Alone, Duyuruldu Yeni Unreal Tournament Oyunu PC'ye Özel Olarak Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.5.2014 18:09:54

0
Bu hafta ps4 alacağim. Kış döneminde sırf Dead Rising 3 için Xbox1 alcaktım ama şimdi bu oyun 2. sebebim oldu . Umarım E3'de xbox için buna benzer eğlenceli oyunlar duyrulur. Ps3,Ps4 ve Xbox1 güzel ekip olcak benim için.

BSC Misafiri

9.5.2014 16:22:25

0
işte kalite işte Xbox Exclusive. tebrikler ve teşekkürler....

OnrGrTR

9.5.2014 13:50:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner
alıntı:

Orijinalden alıntı: GT_55



Hocam sunu soyliyim ben PS4 u sattim lakin arkadaslarimin bi cogunda bu konsol ve oyunlari mevcut.Boyle seylere cok merakli oldugumdan arkadasim ps4 unu getirdi,4 5 arkadas benim evde toplandik ve birebir karsilastirma yapabildik ayni tv ustunde.txp-vt60 var hocam oyun icin bicilmis kaftan bu tv.(Kimse hava attigimi fln sanmasin lutfen cunku cok uyuz olurum boyle seylere).Karsilastirma yaptigim oyunlar AC4 ve BF4 du.

Sunu bastan soyliyim benim arkadaslar bile X1 in verdigi resim kalitesine bayildi ve senin iddaa ettigin gibi tv ayarlariyla yakalanabilir dediler ps4 de.2 saat ugrastik yok hocam olmuyo.Konsolun kendi donanimiyla ilgili bu.Bu cihazin sundugu renk paleti ve resim kalitesi su ana kadar gordugumun en iyisi.

Hocam yine tekrarliyorum X1 daha guclu diye bir iddiam yok.Iddia ettigim sey su:" SU AN ICIN BI COK OYUN BU KONSOL DA DAHA IYI GOZUKUYOR ve EN IYI GOZUKEN EXCLUSIVE OYUNLAR DA BU KONSOL DA" MGS 5 in ps4 de daha iyi gozuktugu gun gibi ortada.Isin komik tarafi aleti yerden yere vuruyoruz soyle gucsuz boyle guysuz diyoruz lakin 1080p 60fps akan tek oyun yine bu konsolda hem de akil durdurucu goorsellerle FMS5.AC4 ve BF4 testlerinden sonra ben bisey demeden arkadaslarim X1 de resmen gozle bariz gorulur sekilde daha detayli ve daha net,daha keskin gozuktugunu soylediler.Bu testi en az 3 4 kere tekrarladik tv nin THX ve Oyun modlarinda default olarak.

AA sorununa gelirsek.Bu cihazin sundugu keskinlik filtresinden kaynaklaniyormus.O yuzden oyunlar cok keskin gozuktugunden tirtikli gozukuyormus.Tv de de keskinligi arttirdikca resim ustunde otomatikmen tirtiklanmalar gorulur bu dogru bisey.Adamlar Mart ayi guncellemesiyle bunu buyuk olcude asmislar.Goruntu yine cok keskin ve net ama eskiye gore tirtiklanmalar buyuk olcude yok olmus.O yuzden bi cok cikis oyununda ayni AA teknikleri kullanilsada Ps4 un daha duz gozukmesin sebebi bu.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-has-microsoft-fixed-the-xbox-one-scaler
Kardeşim sana aynen katılıyorum bu yorumun bir benzerini 1-2 ay önce bende yapmıştım ancak nasıl bir fanboyluksa artık millet eksi yağmuruna tuttu bende mp oyunları xbox one da oynuyorum ps4 ü almamım tek sebebi exclusive oyunlar ve de ps3 te oynadığım uncharted god of war gibi benim için çok büyük yeri olan serilerin devamının ps4 te geleceğinden emin olmamdan dolayı lakin anlamadığım tek nokta herkesin neden bu kadar düşmanca yaklaşması ve de sırf 1.5 kat daha az shader unit bulunmasından dolayı millet konsola çöp konsol damgasını yapıştırdı anlayamıyorum; ryse benim şu oyun hayatımda oynadığım en iyi grafikli oyun konumunda forza 5 te gördüğüm en iyi grafikli yarış oyunu yani uzun lafın kısası hiç boşuna ter dökme çünkü kimse anlamıyor.

GT_55

9.5.2014 13:32:06

-1
Valla bu iddaları ilk defa sizden duyorum hocam.Özellikle daha net kelimesi... Neyse dediğin gibi olsun.Sana yeni konsolun ile bol eğlenceler.

TheBladeRunner

9.5.2014 12:09:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
Hocam sunu soyliyim ben PS4 u sattim lakin arkadaslarimin bi cogunda bu konsol ve oyunlari mevcut.Boyle seylere cok merakli oldugumdan arkadasim ps4 unu getirdi,4 5 arkadas benim evde toplandik ve birebir karsilastirma yapabildik ayni tv ustunde.txp-vt60 var hocam oyun icin bicilmis kaftan bu tv.(Kimse hava attigimi fln sanmasin lutfen cunku cok uyuz olurum boyle seylere).Karsilastirma yaptigim oyunlar AC4 ve BF4 du. Sunu bastan soyliyim benim arkadaslar bile X1 in verdigi resim kalitesine bayildi ve senin iddaa ettigin gibi tv ayarlariyla yakalanabilir dediler ps4 de.2 saat ugrastik yok hocam olmuyo.Konsolun kendi donanimiyla ilgili bu.Bu cihazin sundugu renk paleti ve resim kalitesi su ana kadar gordugumun en iyisi. Hocam yine tekrarliyorum X1 daha guclu diye bir iddiam yok.Iddia ettigim sey su:" SU AN ICIN BI COK OYUN BU KONSOL DA DAHA IYI GOZUKUYOR ve EN IYI GOZUKEN EXCLUSIVE OYUNLAR DA BU KONSOL DA" MGS 5 in ps4 de daha iyi gozuktugu gun gibi ortada.Isin komik tarafi aleti yerden yere vuruyoruz soyle gucsuz boyle guysuz diyoruz lakin 1080p 60fps akan tek oyun yine bu konsolda hem de akil durdurucu goorsellerle FMS5.AC4 ve BF4 testlerinden sonra ben bisey demeden arkadaslarim X1 de resmen gozle bariz gorulur sekilde daha detayli ve daha net,daha keskin gozuktugunu soylediler.Bu testi en az 3 4 kere tekrarladik tv nin THX ve Oyun modlarinda default olarak. AA sorununa gelirsek.Bu cihazin sundugu keskinlik filtresinden kaynaklaniyormus.O yuzden oyunlar cok keskin gozuktugunden tirtikli gozukuyormus.Tv de de keskinligi arttirdikca resim ustunde otomatikmen tirtiklanmalar gorulur bu dogru bisey.Adamlar Mart ayi guncellemesiyle bunu buyuk olcude asmislar.Goruntu yine cok keskin ve net ama eskiye gore tirtiklanmalar buyuk olcude yok olmus.O yuzden bi cok cikis oyununda ayni AA teknikleri kullanilsada Ps4 un daha duz gozukmesin sebebi bu. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-has-microsoft-fixed-the-xbox-one-scaler

GT_55

9.5.2014 10:16:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

Hocam duygusallikla ilgisi yok.Gercekden boyle.Assagida verdigim linklerin hemen hemen hepsi DF den gelme Youtube olmasina ragmen acikca X1 in ustunlugu gozukuyor hem AC4 de hem BF4 de ve yorumlar da da bi cok insan X1 in daha iyi durdugunu belirtiyor.1080p 720p olayina gelirsek,X1 in kullandigi Hannah 2 goruntu uretimi icin kullandigi cip cok ust duzey bi donanim ki cogu oyunda screen tearing i direk engelledigi soyleniyor.Bu yuzden oyunlar cok daha net ve detayli duruyor ki konsolun kendi verdigi renk paleti ve resim kalitesi ps4 den cok cok iyi.BD Film izliyorum profesyonel BD player larin resim kalitesi bile bu kadar iyi olabilecegini sanmiyorum en azindan benim Panasonic BD playerimdan cok daha iyi oldugunu kesinlikle soyleyebilirim. 1080p 720p olayi.Tabiiki 1080p olmasi cok daha guzel olur daha dogrusu oyunun 1080p oldugunu bilmek ayri bir mutluluk kaynagi:D:D:D lakin hocam 60inch plazma ya 6-7 adim geri den baktigim icin cozunurluk farkliligindan hic bisey cakamiyorum.Guerilla aciklamasaydi oyunun MP inin native 1080p olduguna dair Kuran a el basip yemin ederdim o derece. Hocam ben burda X1 daha guclu demiyorum tabiiki PS4 daha guclu bir cihaz ama bu cihaza buyuk haksizliklar yapiliyor.Neyse ne anlatsam tiri viri gelir.Gercegi sadece bir gun kendin ekran karsisinda X1 oynarsan gorursun.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam siz, ps4'ü satıp xboxone almıştınız.Yani birebir karşılaştırma yapmamışsınız.Yani hafızanızda kalan ps4 görüntüsü ile gördüğünüz xboxone görüntüsünü karşılaştırıyorsunuz.Bu yanlış bir karşılaştırma.İzlediğim videolar ve resimlerde renk ve kontrast farkı var.Zaten bu renk olayı görecelidir.Kimi bol kontrastlı, renkli sever, kimide doğal görünümlü sever.Zaten tv ayarlarından renk ve kontrastı ayarlayarak xboxone gibi görünebilir.Ama uzak görüş mesafesini, efektleri, aa'yı tv ayarları ile düzeltemeyiz.Zaten izlediğim bir çok karşılaştırma videosunda. ps4 bu yönlerden hep üstün.Misal Cod videosuna baktığımız zaman, aa'nın xboxoneda yerlerde olduğunu, uzak görüş mesafesinin kötü olduğunu, görüntünün ps4'e göre daha bulanık olduğunu net bir şekilde görüyoruz.Misal mgs5 karşılaştırma vdeosunda, fark çok açık gözüküyor.Bu resimi mgs5 resmi karşılaştırma videosundan aldım.Üstteki ps4, alttaki xboxone.Kaplama farkı net bir şekilde gözüküyor. Ya da başka bir karşılaştırma videosuna geldiğimiz zaman, yani tombraider'da 30-60 fps farkı var.Bu da büyük farkdır.Karşılaştırma videolarında baktığımız zaman bunu daha iyi anlıyoruz. Ps4 tabi ki, xboxone'dan daha güçlüdür.Ama sadece kağıt üstünde değil, uygulamalı olarak gördüğümüz multiplatform oyunlardaki 720p-1080p, 900p-1080p ve 30-60 fps farkları büyük farklardır.Bu da kağıt üstünde sözünü çürütüyor.Kağıt üstünde güçlü ama çözünürlük ve fps değerleri aynı olsaydı, evet haklısınız diyeceğim ama öyle bir durum yok. Killzone konusuna gelirsek, ben multi ile single arasındaki farkı çok rahat bir şekilde görebiliyordum.Bunu bu 980x1080p haberi çıkmadan öncede söylemiştim.Singleye göre daha bulanık duruyordu, multiplayer modu.Ama tabi bunu çözünürlükden dolayı olduğunu bilmiyordum.Ama bariz fark vardı single ile multi arasında. Yani kısacası özetlersek, size katıldığım nokta renk ve kontrast farkı, diğer türlü, kaplamalar daha iyi, 720p veya 900p, 1080p'den daha net gözüküyor sözünüze katılmıyorum.[:'(]

gamer-x

9.5.2014 09:57:13

0
bu oyunu görüp oha grafiklere bak mükemmel oyun diyenler 10 haziranda Uncharted yeni grafik motorunu görünce ne tepki verecekler merak ediyorum

tango606

9.5.2014 09:22:38

0
bıktık artık lost saga dan ve müziğinden zorla her sayfa arasına tıkmışşınız

Zarbo257

9.5.2014 05:39:27

-1
Microsoft mu Sony mi deseler Sony diyenlerdenim ve PS4 alıyorum bu hafta...Xbox 360 dan bu yana Micro çok oyun çıkardı ama hiçbirisine üzülmedim oynamadığım taki şu oyunu görene kadar ciddi anlamda müthiş görünüyor üzüldüm açıkçası.Sony umarım bi an önce exc. oyunları açıklamaya başlar yoksa ciddi anlamda oyun bakımından şu anda Xboxone önde.

TheBladeRunner

9.5.2014 00:09:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
Hocam duygusallikla ilgisi yok.Gercekden boyle.Assagida verdigim linklerin hemen hemen hepsi DF den gelme Youtube olmasina ragmen acikca X1 in ustunlugu gozukuyor hem AC4 de hem BF4 de ve yorumlar da da bi cok insan X1 in daha iyi durdugunu belirtiyor.1080p 720p olayina gelirsek,X1 in kullandigi Hannah 2 goruntu uretimi icin kullandigi cip cok ust duzey bi donanim ki cogu oyunda screen tearing i direk engelledigi soyleniyor.Bu yuzden oyunlar cok daha net ve detayli duruyor ki konsolun kendi verdigi renk paleti ve resim kalitesi ps4 den cok cok iyi.BD Film izliyorum profesyonel BD player larin resim kalitesi bile bu kadar iyi olabilecegini sanmiyorum en azindan benim Panasonic BD playerimdan cok daha iyi oldugunu kesinlikle soyleyebilirim. 1080p 720p olayi.Tabiiki 1080p olmasi cok daha guzel olur daha dogrusu oyunun 1080p oldugunu bilmek ayri bir mutluluk kaynagi:D:D:D lakin hocam 60inch plazma ya 6-7 adim geri den baktigim icin cozunurluk farkliligindan hic bisey cakamiyorum.Guerilla aciklamasaydi oyunun MP inin native 1080p olduguna dair Kuran a el basip yemin ederdim o derece. Hocam ben burda X1 daha guclu demiyorum tabiiki PS4 daha guclu bir cihaz ama bu cihaza buyuk haksizliklar yapiliyor.Neyse ne anlatsam tiri viri gelir.Gercegi sadece bir gun kendin ekran karsisinda X1 oynarsan gorursun.

GT_55

8.5.2014 23:44:57

-2
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner Bu konsolu almayi dusunup de tereddut edenler.sakin tereddut etmeyin ve alin.Bu cihaz size %100 eglence vaad ediyor.Kinect inanilmaz bi teknoloji.Grafik konusunda hic bir supheniz olmasin.Hem exclusive hem mp oyunlar "SU AN ICIN" bu platform da cok daha iyi duruyor.Kendim bizzat AC4 ve BF4 u Xbox One da ve PS4 de denedim.PS4 1080p olmasina ragmen Xbox One da oyunlar cok daha detayli,keskin ve net gozukuyor. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=N2w8P6SUktk https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WTWzUHrJGIQ https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AWJZzJH5Egk https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5fQEQn2kM-4 MS bu defa exclusive konusunda faka basmiycak gibi ve bu oyun gercekden cok eglenceli duruyor. Not:Konsolu aldim diye ovup durmuyorum.Soyledigim gercek oldugunu videolari izleyin anlarsiniz zaten.PS4 un en azindan kagit ustunde daha guclu bi cihaz oldugunu da kabul ediyorum.
Hiç zannetmiyorum hocam.Tüm siteler ve editörler ps4 versiyonlarının daha iyi olduğunu söylüyor.Birçok video ve resimli karşılaştırmalarda bu açık bir şekilde görülüyor zaten. Sadece siz, aksini söylüyorsunuz.Birde anlamadığım, 720p veya 900p nasıl 1080p'den net oluyor,fizik kurallarına aykırı bence olaya duygusal yaklaşıyorsunuz.

Project Scorpio

8.5.2014 23:39:53

+2
Oyun görmeyeli baya bir gelişmiş grafikler çok renkli ve muhteşem gözüküyor şimdiden infamous killer diyebiliriz.

KAKÁ

8.5.2014 23:07:21

0
Bu lost saga geyiği nedir heryerde görüyorum

oa454

8.5.2014 22:45:38

+1
lost saga daha iyi hele o theme song...

TheBladeRunner

8.5.2014 22:42:52

0
Bu konsolu almayi dusunup de tereddut edenler.sakin tereddut etmeyin ve alin.Bu cihaz size %100 eglence vaad ediyor.Kinect inanilmaz bi teknoloji.Grafik konusunda hic bir supheniz olmasin.Hem exclusive hem mp oyunlar "SU AN ICIN" bu platform da cok daha iyi duruyor.Kendim bizzat AC4 ve BF4 u Xbox One da ve PS4 de denedim.PS4 1080p olmasina ragmen Xbox One da oyunlar cok daha detayli,keskin ve net gozukuyor. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=N2w8P6SUktk https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WTWzUHrJGIQ https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AWJZzJH5Egk https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5fQEQn2kM-4 MS bu defa exclusive konusunda faka basmiycak gibi ve bu oyun gercekden cok eglenceli duruyor. Not:Konsolu aldim diye ovup durmuyorum.Soyledigim gercek oldugunu videolari izleyin anlarsiniz zaten.PS4 un en azindan kagit ustunde daha guclu bi cihaz oldugunu da kabul ediyorum.

omris2013

8.5.2014 22:22:58

0
oyun güzel görünüyor ama lodout da ki gibi oda çok eğlenceli ilk başta ama sonra sıkıyor hep aynı şeyler olunca insan sıkılıyor

Squatch_TR

8.5.2014 22:18:32

+1
xbox one özel olmasaydı süper olurdu :(

arkham92

8.5.2014 22:17:39

0
Keşke böyle oyunlar PS4 içinde çıksa

ozgurr84

8.5.2014 22:14:40

0
Mobil ile gönderildi

Venom Snake

8.5.2014 22:10:36

0
Şahane duruyor vallahi.İleride Xbox One aldıracak bize şöyle oyunlar.

edd121

8.5.2014 22:08:38

0
the stig durumu özetlemiş zaten de absürtlük olayı biraz damar verir gibi fazla olmuş sanki.ama coop ya da mp hangi modlar olursa iyi gider her türlü.

BSC MISAFIRI 2

8.5.2014 21:48:02

+1
egelencelimi

iamburak

8.5.2014 21:45:44

0
Oha oyun süper duruyor Keşke PC'de olsa cidden hiç türüm olmasa dahi oynardım çok eğlenceli gözüküyor

- The Stig -

8.5.2014 21:35:29

+1
Kisaca; biraz dead rising, biraz infamous, birazda saint row.. alsana overdrive..

KAKÁ

8.5.2014 21:18:41

0
Arada böyle eğlenceli oyunlar güzel gidiyor, çok zevkli olacak gibi görünüyor

Nicolae

8.5.2014 21:13:34

0
Güzel oyuna benziyor , çıkışı uzun sürmez ise oyun kıtlığında millet alıp oynar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sunset Overdrive
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız