Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live'ın Bahar İndirimleri Başladı


    Microsoft'un daha önceden haberini verdiği bahar indirimleri bugün itibariyle başladı. Microsoft, 26 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında sürecek indirimlerin içeriklerini paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara baktığımızda Games on Demand kısmında 8 farklı oyunu görüyoruz. %33'lük indirimlerle FIFA 13 ve Hitman: Absolution, bu kısmın en dikkat çeken oyunları oluyor. Diğer Games on Demand oyunları ise Hitman: Blood Money, Just Cause 2, Spider Man 3, Dead Rising 2, L.A. Noire ve Midnight Club: LA oluyor.
 
    Xbox Live Arcade kısmında yayınlanan indirimlere geldiğimizde ise The Walking Dead bölümleri haricinde bir oyun göremiyoruz. The Walking Dead'ın ilk bölümünün ücretsiz sunulduğu indirimler kapsamında diğer bölümler %50 indirimle satılıyor.
 
    Öte yandan Dead Rising 2,  L.A. Noire, Midnight Club: LA, Max Payne 3, Resident Evil 6, The Elder Scrolls V: Skyrim, Resident Evil: ORC ve Super Street Fighter IV'ün DLC'leri de %50 indirimlerle sunuluyor. Kampanya sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Sony, PS4 Betası Konusunda Uyarıyor THQ Oyunları, Haftalık Humble İndirimlerinde

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız