Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Yıl Sonunda Ceplerde

 
     Microsoft uzun süredir proje ajamasında olan Windows Phone 7'yi dün nihayetinde görücüye çıkarttı. Bu yeni nesil telefon ile birlikte Xbox Live'da ceplerimize girecek.
 
     Aslında Microsoft kanadından ilk açıklama E3 2006'da gelmiş ve Live sisteminin Windows Mobile cep telefonlarına ilerleyen dönemlerde geleceği açıklanmıştı. Fakat uzun süre geçmesine rağmen herhangi bir gelişme olmayan bu sistem, Microsoft'un yeni telefonu Windows Phone 7 ile hayata geçecek.
 
     Dün ilk kez Barcelona'da gerçekleşen Dünya Mobil Kongresi'nde görücüye çıkan Windows Phone 7, kongre öncesinde gizlice çekilen ilk görüntüleri ile de oldukça ses getirmişti.
 
    Microsoft'un bu yeni telefonunda, diğer Windows Mobile telefonlara göre daha iyi grafikler, özellikler, menü ve bir çok uygulama ile birlikte geliyor. Facebook, Twitter gibi artık standart hale gelen uygulamalar dışında yeni telefonda Xbox Live ve Zune HD sistemlerine de ulaşabileceğiz.
 
     Resim, Video, Radyo gibi medya özellikleri ile de oldukça gelişmiş bir görsellik sunacak olan Win Phone 7'deki Xbox Live uygulaması ise Xbox 360 ile tam entegreli olacak. Telefonunuzdan Live'a girerek online olan arkadaşlarınıza mesaj atabilecek, arkadaş listenizi kontrol edebilecek, achievements puanlarına ve Avatar'ınıza bakabileceksiniz. 
 
      Bir çok firmanın da desteğini alan Windows Mobile 7'nin bu sene sonunda satışa çıkarılması bekleniyor.
 
     Telefonun ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Microsoft Windows Phone 7 Windows mobile 7 Xbox Live Xbox 360 Zune HD Facebook Twitter Cep Telefonu
Battlefield 1943, Live'da İndirimde 7 - 13 Şubat Impulse Satışları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız