Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Gold Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Microsoft, Xbox Live Gold abonelerine özel Aralık 2022'de geçerli olacak ücretsiz oyunları duyurdu. Xbox Live Gold kapsamında her ay oyunculara çeşitli ücretsiz oyunlar sunuyor ve bu ayın oyunları içerisinde Colt Canyon ve Bladed Fury yer alıyor. Oyunların kullanım süresi değişkenlik gösteriyor.
 
Xbox Live Gold sistemindeki tüm oyunlar Xbox Series X|S ve Xbox One konsollarında oynanabiliyor. 
 
Aralık ayı ücretsiz oyunları
 
 
 
- Colt Canyon: Tüm ay boyunca kullanılabilir. Colt Canyon, bir kovboy ya da açabileceğin diğer karakterlerle oynanan bir 2D sanatsal piksel nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Buradaki temel görevin, acımasız haydutların kaçırdığı ortağını kurtarmak.
 
- Bladed Fury: 16 Aralık - 15 Ocak arası mevcut. Bladed Fury, geleneksel sanat tarzı ve ses tasarımı ile Çin mitolojisine dayanan klasik bir 2D aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor., Oyun içerisinde dengeli bir savaş deneyimi, yüksek aksiyonad dayalı kombo sistemi ve yok etmek için birçok düşman yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
PlayStation Turnuvaları Artık PS5 Konsolları için Mevcut Far Cry 6 için Yeni DLC Duyuruldu: Lost Between Worlds

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız