Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass'te Bu Ayın Oyunları Artık Oynanabilir Durumda

 
Xbox Game Pass'in büyük bir devrim gerçekleştirdiği aşikar. Evet, fiyatları ortalama gelire sahip bir insan için çok da uygun değil ancak eğer bu hizmete sahipseniz her ay bir ton yeni oyuna sahip olmak, gerçekten güzel olmalı. (Olmalı diyorum çünkü maalesef ben de hiç Game Pass satın almadım.)
 
Ancak şöyle düşünün herhangi bir oyuna 60 TL vermektense bir aylık aboneliğe veriyorsunuz ve 60 TL'lik birkaç tane oyunu birden oynayabiliyorsunuz. Tabi eğer sürekli olarak oyun oynamaya vaktiniz olmuyorsa, abonelik almak da sizin için pek mantıklı olmayabilir. 
 
Neyse fazla konuyu fazla dağıtmadan bu ayın Xbox Game Pass oyunlarının an itibariyle oynanabilir olduğunu size duyurmak isterim. Bakalım bu ay listeye hangi oyunlar eklenmiş: 
 
Blazing Chome: Contra hayranları bunu da sevecektir. 
 
Dead Rising 4: Oldukça komik içerikler barındıran bir zombi oyunu.
 
Timespinner: Zaman makinesiyle yolculuk yaparak kaderi değiştirin. 
 
Lego City Undercover: Bir aksiyon ve macera oyunu olan Lego City, Microsoft yalnızca konsol oyuncuları için vermiş. 
 
Xbox Game Pass'in PC (30 TL) için olan Beta'sına buradan katılabilir, konsol (60 TL) için olanına ise buradan sahip olabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Game Pass Game Pass Microsoft Xbox One
PlayStation 4'ünüzdeki Gizli Kupaları Nasıl Görebilirsiniz? NBA 2K20 Farkını Bu Kez de Jimmy Butler İle Ortaya Koydu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

barkin67

31.7.2019 21:20:04

+1
Gamepass gibi bir sistem ps yede lazım

Philipp_Plein

14.7.2019 21:54:43

0
Dostum uygulamanda sorun yok şimdi kontrol ettim ben de Wolfenstein II yi göremedim sanırım kaldırılmış. Bu arada windows dil/bölge ayarlarından ülkeyi ABD yapmayı unutma çok daha fazla oyun var Amerika bölgesi pc game pass da.

Orange20

14.7.2019 19:13:23

0
xbox beta app dediğiniz xbox game bar mı microsoft store'da yer alan? Onun son sürümü var bende çünkü. Microsoft Store'a girdiğimde bir tek Wolfenstein II için kullanılamıyor hatası alıyorum indiremiyorum oyunu, Metro Exodus vs diğer oyunları yükledim sıkıntı olmadı.

Philipp_Plein

14.7.2019 18:36:13

0
En güncel Win 10 olacak ve xbox beta app son sürüm yüklü olacak. Xbox us den indirmen lazım uygulamayı.

Orange20

14.7.2019 17:32:00

0
Xbox Game Pass PC oyun listesinde yer almasına rağmen Wolfenstein II'yi indiremiyorum sebebini bilen var mı acaba?

Erkka

14.7.2019 17:21:53

0
[html]<div class='bscdengelen'><center><img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/news/94959_550x250.jpg' /></center><br/><div> </div><div>Xbox Game Pass'in büyük bir devrim gerçekleştirdiği aşikar. Evet, fiyatları ortalama gelire sahip bir insan için çok da uygun değil ancak eğer bu hizmete sahipseniz her ay bir ton yeni oyuna sahip olmak, gerçekten güzel olmalı. (Olmalı diyorum çünkü maalesef ben de hiç Game Pass satın almadım.) </div><div> </div><div>Ancak şöyle düşünün herhangi bir oyuna 60 TL vermektense bir aylık aboneliğe veriyorsunuz ve 60 TL'lik birkaç tane oyunu birden oynayabiliyorsunuz. Tabi eğer sürekli olarak oyun oynamaya vaktiniz olmuyorsa, abonelik almak da sizin için pek mantıklı olmayabilir. </div><div> </div><div>Neyse fazla konuyu fazla dağıtmadan bu ayın Xbox Game Pass oyunlarının an itibariyle oynanabilir olduğunu size duyurmak isterim. Bakalım bu ay listeye hangi oyunlar eklenmiş: </div><div> </div><div><strong>Blazing Chome: </strong>Contra hayranları bunu da sevecektir. </div><div><strong> </strong></div><div><strong>Dead Rising 4: </strong>Oldukça komik içerikler barındıran bir zombi oyunu.</div><div> </div><div><strong>Timespinner: </strong>Zaman makinesiyle yolculuk yaparak kaderi değiştirin. </div><div> </div><div><strong>Lego City Undercover: </strong>Bir aksiyon ve macera oyunu olan Lego City, Microsoft yalnızca konsol oyuncuları için vermiş. </div><div> </div><div>Xbox Game Pass'in PC (30 TL) için olan Beta'sına <strong><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/pc-games" data-href="https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/pc-games" >buradan</a> </strong>katılabilir, konsol (60 TL) için olanına ise <strong><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=https://www.microsoft.com/tr-tr/p/konsol-icin-xbox-game-pass/cfq7ttc0k6l8?activetab=pivot%3Aoverviewtab" data-href="https://www.microsoft.com/tr-tr/p/konsol-icin-xbox-game-pass/cfq7ttc0k6l8?activetab=pivot%3Aoverviewtab" >buradan</a> </strong>sahip olabilirsiniz. </div><br/></div>[/html]

Guest-AEF248198

14.7.2019 17:13:45

0
Exc oyunlar bitince satar geçeriz hocam.

semachann

14.7.2019 16:56:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Xbox One X varken oynayacak oyunu seçemiyorduk bugün ne oynasam diye habire oyun bakıyorduk Ps4 aldım oyun alırsam ay sonunu getirebilir miyim diye düşünüyorum.
Dostum çok yanlış bir zamanda almışsın bence PS4'ü. Hem kurlar malum, PC'deki gibi indirimli değil PS4'teki oyunlar artık hem de 1 - 2 seneye PlayStation 5 geliyor.

Guest-AEF248198

14.7.2019 16:51:48

+1
Xbox One X varken oynayacak oyunu seçemiyorduk bugün ne oynasam diye habire oyun bakıyorduk Ps4 aldım oyun alırsam ay sonunu getirebilir miyim diye düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız