Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, BioShock'u Anımsatan Yeni Rol Yapma Oyunu Clockwork Revolution'ı Duyurdu!

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios'un geliştiriciliğini ise inXile Entertainment'ın üstlendiği birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu lockwork Revolution resmi olarak duyuruldu. BioShock atmosferini yansıtan oyun Xbox Series ve PC (Steam, Microsoft Store) için çıkış yapmaya hazırlanıyor.  Oyun hala erken geliştirme aşamasında yer alıyor ve bir çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
 
Tek oyunculu birinci şahıs rol yapma deneyimi geliyor 
 
 
 
Clockwork Revolution, steampunk temalı birinci şahıs rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçmişe yolculuk edebileceğimiz yapım içerisinde buharlı makinelerin ve çeşitli icatların olduğunu görebiliyoruz. Hikaye odaklı bir yapıyı içeren oyunun dünyası ve karakterleri yaptığımız hamlelere göre tepki verebiliyor ve arka planda canlı bir dünya bizlere sunuluyor. 
 
Tanıtım fragmanıyla beraber duyurulan Clockwork Revolution'ın atmosferine, dünyasına ve karakterlerine göz atabiliyoruz. Farklı farklı silahları kullanabileceğimiz yapım içerisinde yeni bölgelere doğru adım atabiliyor ve çeşitli görevleri tamamlaya çalışıyoruz.
 
İşte duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Clockwork Revolution
Starfield için Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yeni Sürümler, Xbox Kontrolcüsü ve Dahası! Baldur’s Gate 3 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

BSC Misafiri

12.6.2023 18:21:41

+1
Avowed ile gösterimin en önemli parçasıydı bence.Eski Arcanum çalışanları da iş başında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız