Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 İçin "Dreamcast Collection" Yolda Gibi

 
    Sega daha önce Dreamcast oyunlarının Xbox Live ve Playstation Store gibi servisler üzerinden satışa çıkacağını açıklamıştı ve Sonic Adventure ile Crazy Taxi gibi oyunlar bu kapsamda kullanıma sunuldu.
 
     Gamestop'ta ortaya çıkan "Dreamcast Collection" ise kafaları karıştırdı. Çıkış tarihi 15 Şubat 2011 olarak görülen bu paket doğrudan disk olarak gelecek, ama içinde hangi oyunlar olacağı şu an için bilinmiyor.
 
    Bu oyunların Sonic Adventure ve Crazy Taxi gibi zaten Xbox Live'da bulunan oyunlar veya Space Channel 5 Part 2 ve Sega Bass Fishing gibi uyarlamalarının yapılacağı söylenen oyunlar olabileceği yönünde düşünceler var.
 
    Ne diyelim umarız Sega, Shenmue veya Jet Set Radio'ya da el atar ve bu oyunları Xbox 360'ta HD olarak oynama fırsatı buluruz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crazy Taxi Arcade Sega Dreamcast Xbox 360 Dreamcast Collection
Vaan'ın Dissidia Duodecim: FF'deki Görüntüleri FF'nin Sanat Tasarımcısının Resim Sergisi Açıldı

On.E

18.11.2010 18:17:39

0
Shenmue Collection yeterdi 2 vardı Xbox'ta ama 1+HD müthiş olurdu..DC Collection ismi bayağı önemli bir proje olur DC'deki diğer efsane oyunlarda var..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız