Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 için Bir Özel Oyun da Itagaki'den Mi?

 
 
     Tecmo'dan olaylı bir şekilde ayrılan Ninja Gaiden ve Dead or Alive serileri ile adından sıkça söz ettiren Tomonobu Itagaki'nin yeni oyunu Xbox 360'a özel gelecek gibi görünüyor. Itagaki'nin geçmişteki projelerine baktığımızda ve Gofanboy'daki bazı bilgiler de bu düşünceyi doğruluyor.
 
     Eski Microsoft çalışanlarından Chris Paladino'nun yeni firması Promethium Marketing ile sözleşme imzalayan Itagaki'nin kurduğu Valhalla Studios'un dijital halkla ilişkiler ve fuarlarla ilgili çalışmaları bu firma üzerinden yürütülecek.
 
    Oyunun yazılı ve görsel reklamı ise yayıncı firma tarafından yürütülecek ve bu firmanın da Microsoft olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Gofanboy bundan yola çıkarak Microsoft'un E3 sunumunda Itagaki'nin yeni oyununu açıklayacağını düşünüyor.
 
    Bütün bu gelişmeler oyunun Xbox 360'a özel olacağını garantilemiyor, fakat Itagaki'nin daha önce Xbox öncelikli çalıştığını düşünürsek doğru olma ihtimali de yüksek görünüyor.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ninja Gaiden Dead or Alive Tomonobu Itagaki Xbox 360 Chris Paladino Promethium Marketing Valhalla Studios
Settlers 7 Mac İçin de Çıktı Dead Space Extraction PS3 ve X360'a mı Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız