Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 Slim?


     Playstation 3 Slim'den sonra belli dönemler ile gündeme gelen Xbox 360'ın Slim modeli için yeni bir dedikodu daha yayıldı.
 
     Bu seferki dedikoduda bir de görsel materyal bulunuyor. Kotaku'nun haberine göre Xbox 360'ın Slim modeli gelebilir. Yeni Slim modeline ait olduğu iddia edilen bir de anakart resmi gözüküyor. Anakartta Xbox 360'ın en büyük sorununun kaynağı olan CPU ve GPU'nun aynı çip üzerinde birleştiğini görüyoruz. 
 
     Çin'de test işlemlerinin sürdüğü belirtilen bu anakartta dikkat çeken bir diğer nokta da oldukça devasa olan CPU fanı oluyor. Kimine göre bu fan görüntünün sahte olabileceğini ifade eder iken kimisine göre ise bu fan sayesinde mevcut ısınma problemi minimuma indirgenebilir.
 
     Önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama gelir mi bilinmez ama şayet gelecek ise Xbox 360 Slim duyurusu muhtemelen E3 2010'da yapılacaktır. Gözleri E3'e dikmek için bir neden daha çıktı..
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Microsoft Xbox 360 Slim
SpiderMan: Shattered Dimensions Geliyor Yeni Red Dead Redempiton Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız