Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 Dünyası Ceplerimize Geliyor

     
    
     Özellikle 3G ile taşınabilir cihazların kullanım alanları son zamanlarda bir hayli arttı. Neredeyse her mobil cihazın internete girebildiğini hesaba katarsak, firmaların ve web sitelerinin bu sektöre göre kendilerini yönlendirmeleri kadar doğal bir şey olmasa gerek. Buna en son örnek ise Xbox 360 dünyası hakkında kısmen her şeyi bulabileceğimiz ve özel olarak mobil sistemler için hazırlanmış olan bir web sitesi: xbox.iconmobile.com/
 
     Siteyi biraz inceledikten sonra yeterince doyurucu olduğunu görebilirsiniz: Xbox 360 sistemi konusunda detaylı bilgiler, konsolda yayınlanmış ya da yayınlanacak olan oyunlar hakkında detaylı bilgiler, güncel haberler ve videolar, indirilebilir duvar kağıtları ile Xbox 360 ile kullanabileceğiniz aksesuar ve eklentiler hakkında her şeye ulaşabileceğiniz detaylı bir kaynak. Şu an için tek eksiği Live kullanıcılarının oturum açamaması ve üyelikleri konusunda herhangi bir işlem gerçekleştirememeleri gösterilebilir.
 
     Bu tür bir web sitesinin yanında, daha detaylı içerik sunabilen bir i phone uygulaması da fena olmazdı aslında.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Microsoft Kinect
1.80 Metre Boyunda Snake Mankeni Worms Reloaded İçin Demo Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız