Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 Amerika'nın En Popüler Video Oynatıcısı

Konsollarda film izleme servislerine ilgi çok yüksek

     Konsolların artık oyun dışı etkinliklerde de fazlasıyla kullanıldığını biliyoruz. Özellikle film izlemek için konsollar artık eskisinden çok daha sık kullanılıyor; hatta bu durum öyle bir noktaya ulaştı ki konsollar ve video (film) servisleri artık ayrılmaz bir ikili oldular diyebiliriz. Yeni yapılan bir araştırma da bunun kanıtı.
 
     Freewheel tarafından yapılan bir araştırmaya göre Xbox 360 Amerika'nın en popüler video oynatıcısı konumunda. Xbox 360 (tıpkı Wii ve PS3 gibi) Netflix gibi servislerle internet üzerinden film izleme imkanı da sağlıyor. Araştırmayı youtube gibi servislerden izlenen videoların da kapsadığını belirtelim. Araştırma sonucunda Amerika'da en çok video izlenen platformlar ise şu şekilde sıralanmış.
 
Xbox 360 = %28.2
iPad = %27.1
iPhone %19.4     
iPod = %10.1
 
      Malesef Netflix gibi servisler ülkemizden kullanılamadığından biz bu olanaklardan mahrum kalıyoruz. Yine de dünya çapında bu tür servislerin ne kadar çok ilgi gördüğünü biliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Amerika Video Oynatıcı Xbox 360 iPod iPad iPhone
Capcom'un Oyun Satış Beklentileri Açıklandı DSi ve DSi XL'in Fiyatı Avrupa'da Düşmüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

11.5.2012 21:10:42

0
Valla netfix deneyemedim tabi ki ama başka servisleri Ps3'te denedim sonuç hüsran videoyu HD aldığımda sürekli takılıyor bizde bu altyapı olduğu sürece Netfix Türkiye'ye destek vermemesine şaşmamalı !

aygun61

11.5.2012 17:19:15

0
Zaten her Hollwood filminde bir xbox 360 olmassa olmazdır. Amerika'ya gitmediğim halde az çok kültürlerini ezberledim adamların. Bir şeyler daha derdimde, konu başka yerlere kayıp tartışma olmasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız