Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

X-Men: Destiny'nin İlk Videosu Yayınlandı


 
     Marvel'in en önemli serilerinden birisi olan X-Men'in yeni video oyununun duyurusu dün sürpriz bir şekilde karşımıza çıkmıştı. Bugün ise oyunun söz verilen ilk videosu yayınlandı.
 
     Oyunun yapımcılığını dün de belirtildiği gibi son olarak Too Human ile beklentilerin oldukça altında bir iş çıkaran Slicon Knights yapacak. Too Human ile karnesine kötü bir not yazdırsa da Slicon Knight firması Legacy of Kain, Twin Snakes ve Eternal Darkness gibi oldukça başarılı işlere imza atmış bir firma. Kısacası Too Human'ın geliştirilme süreci de göz önüne alınınca sürekli değişime uğrayan yapısı nedeniyle kötü bir iş çıkaran yapımcıların, bu sefer ellerindeki bu fırsatı iyi değerlendireceklerini ve X-Men evrenini en iyi şekilde karşımıza çıkaracaklarını düşünüyorum.
 
     Oyunun ilk videosuna baktığımızda ise malesef oyun içi bir sahneye yer verilmediğini görüyoruz. Hikaye açısından çok ufak detaylar verilen oyunun bu ilk videosunda Cyclops, Wolverine, Magneto ve Nightcrawler gibi karakterlere yer verildiğini görüyoruz. Videonun bitişi ise üç karakter üzerine yoğunlaşmış. Silüetlerinden ünlü X-Men karakterlerine benzetemediğim bu karakterlerin karşımıza çıkacak olan yeni mutantlar olduğunu düşünüyorum. Yani oyunun hikayesi ve yönlendireceğimiz karakterler bu üçü olacaktır.
 
     Henüz çıkış tarihi hakkında bilgi verilmeyen oyunun yarın başlayacak olan New York Comic Con fuarında da bir videosunun gösterilebileceği belirtiliyor. Oyunun bugün yayınlanan ilk tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak X-men Destiny aksiyon Marvel superhero
TimeSplitter 4'den Yeni Konsept Çalışmaları L4D: The Sacrifice'ta Japonca Aşk Mesajı

creed87

8.10.2010 11:51:35

0
x-men wolverine gibi olursa tadından yenmez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
X-Men: Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız