Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM: Enemy Within Duyuruldu

 
   2K Games'in haftalar öncesinden satın aldığı alan adları sağolsun, Gamescom'dan önce gördüğümüz XCOM: Enemy Within'in resmi duyurusu geldi. Firaxis ile 2K, XCOM: Enemy Within'i duyurdu.
 
    Firaxis'in geçtiğimiz sene çıkardığı başarılı strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown'a ek paket olacak olan Enemy Within, 12 Kasım tarihinde çıkacak. Eklentinin PC ve Mac sürümleri 30 dolardan duyurulurken, konsol sürümleri de 40 dolar olarak duyuruldu.
 
    XCOM: Enemy Within, Civilization serisinde de gördüğümüz tipik bir Firaxis genişleme paketlerinden olacak. Yeni askerler, araştırma seçenekleri, multiplayer içerikleri, harita değişiklikleri derken Enemy Within, ana oyunun üstüne birçok yönden ekleme yapacak.
 
Duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
2k games firaxis xcom xcom enemy unknown xcom enemy within ek paket
South Park: The Stick of Truth'dan Görseller CoD: Ghosts'u Yeni Nesle Yükseltme Ücreti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

killnOd

21.8.2013 23:30:52

0
Umarim doyurucu , uzun ve guzel bir tek kisilik senaryo gorevleride eklerler.

dIsAstEr

21.8.2013 19:14:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin Acaba ek paket ana oyunu da isticekmidir ? İlk oyun cok iyidi fakat multiplayerı biraz vasattı ve de konsol versıyonu pc versiyonuna gore baya dusuktu. Zaten pc versıyonu 25 gb ken ps3 versıyonu 8 gb ordan anlaşılmalıydı :)
Konsollarda istemeyecek fakat PC'de isteyecek.

Quirah

21.8.2013 18:19:48

-1
quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin Acaba ek paket ana oyunu da isticekmidir ? İlk oyun cok iyidi fakat multiplayerı biraz vasattı ve de konsol versıyonu pc versiyonuna gore baya dusuktu. Zaten pc versıyonu 25 gb ken ps3 versıyonu 8 gb ordan anlaşılmalıydı :)
XCOM için bilmiyorum fakat Civilization serisinde Firaxis ana oyun tabanlı olarak geliştiriyor ek paketleri. Yani ek paketi oynamak için ana oyun gerekli Civ serisinde. XCOM da öyle olacaktır.

WildDestiny

21.8.2013 18:17:56

0
Acaba ek paket ana oyunu da isticekmidir ? İlk oyun cok iyidi fakat multiplayerı biraz vasattı ve de konsol versıyonu pc versiyonuna gore baya dusuktu. Zaten pc versıyonu 25 gb ken ps3 versıyonu 8 gb ordan anlaşılmalıydı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM: Enemy Within ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız