Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM: Enemy Unknown'dan PC'ye Özel İçerikler


     Civilization serisinden tanıdığımız Firaxis Games'in geliştirdiği XCOM: Enemy Unknown'dan PC oyuncularını sevindirecek güzel haberler var. Oyunun baş tasarımcısı Jake Solomon'ın belirttiğine göre, oyun PC'de, konsol versiyonlarından farklı bir arayüz kullanacak. Ayrıca oyuncular savaş alanına yakınlaşıp, uzaklaşabilecekler ve bu özellik sadece oyunun PC versiyonunda bulunacak. XCOM: Enemy Unknown'un konsollar için çıkış yapacak olan versiyonu ise sabit bir kamera açısına sahip olacak.
 
     Solomon'ın EuroGamer ile yaptığı röportajda PC'ye özel içerikleri şöyle açıkladı:
 
     "Bu ilginç. Klavye ve fareyle oynamak farklı bir deneyim. PC'de yola çıktığınız andan itibaren kullanıcı arayüzünün farklı olduğunu göreceksiniz. Kılavuz da oyunun PC versiyonu için tasarlanmış ve fareye basılı tuttuğunuzda size birazcık da olsa yardım eden bir sistem. Açıkcası biz bir çok yeni tuş ve buna benzer şeyler eklemek zorundayız. Bunları klavye ve fare çok iyi hissettiriyor. Bu XCOM."
 
     Bu türdeki oyunların PC'lerde daha rahat oynanabildiği tüm geliştiriciler tarafından farkedilen bir şey. PC'ye özel arayüz ve içerik sunulması ise PC oyuncularının ilgisini kesinlikle çekecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
xcom firaxis enemy unknown strateji 2k games pc features UI
NBA 2K13'ün Kinect Desteği Onaylandı Metal Gear 25. Yıl Sitesi Açıldı -Sürprizler Yolda

Ghost_player

11.8.2012 21:55:22

0
PC kalkışa geçiyor konsolun açığını buldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM: Enemy Unknown ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız