Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM: Enemy Unknown Sadece RTS Olmayacak

XCOM zamanının altın oyunlarından biriydi.
 
     Firaxis, XCOM: Enemy Unknown'un sıradan bir RTS oyunundan çok daha öte olmasını istiyor. Firaxis'in kreatif yönetmeni ve yöneticisi olan Sid Meier, hayalinin strateji oyuncularını, aksiyon oyuncularını ve RPG oyuncularını bir arada tutmak olduğunu söylüyor.
 
     Söylenildiği üzere XCOM'da tüm bu öğeler karışık olarak bulunuyormuş. Bu öğeleri karıştırıp daha önce yaşamadığımız bir deneyim sunmayı planlıyorlar. Bir aksiyon oyuncusu yeni XCOM'u belki de sadece aksiyon bölümleri nedeniyle oynayacak, fakat yine de strateji kısımlarından da keyif alacak.
 
    1993 klasiği olan XCOM'un strateji oyunu Firaxis tarafından yeniden geliştiriliyor diye sevinmeliyiz. Daha önceleri Civilization serisinden ve diğer oyunlardan sorumlu Sid Meier ve ekibi, XCOM: Enemy Unknown'da da iyi bir iş çıkartacaktır. İsmi sadece XCOM olan diğer FPS oyunu ise 2K Martin tarafından geliştiriliyor ve 2013'de çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
xcom firaxis enemy unknown strateji 2k games
OnLive'dan Sonra Sıra Gaikai'de PES 2012'nin 3DS Sürümünden Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM: Enemy Unknown ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız