Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms: Revolution'ın Betası Onaylandı


     Geçtiğimiz günlerde gelen haberlerle beraber, oyunda, soldier, scout, heavy ve scientist sınıflarının olacağı Team 17'nin açıklmasıyla onaylanmıştı fakat merak edilen konulardan birisi de Worms: Revolution'ın betasının olup olmayacağıydı. Bu konu hakkında da geliştirici ekip bugün, Team 17'nin forumlarında bir açıklama yaptı ve oyun için kapalı beta düzenleyeceklerini belirtti.
 
     Eğer betaya katılmak istiyorsanız, Steam ve Team 17 forumlarından üyeliğiniz olması gerekiyor ve bu da betanın PC üzerinde yapılacağını bizlere gösteriyor. Eğer bu üyeliklere zaten sahipseniz yapmanız gereken tek şey wormsbeta@team17.com adresine 'Worms Revolution Beta' yazıp göndermeniz.
 
     Yine yapılan açıklamada Team 17 ekibi, "Yukarıda yazılanları tamamladıktan sonra önümüzdeki bir kaç hafta içinde sizlere geri döneceğiz fakat bu geri dönüşler herkes için olmayacak. Başvuru yapanların bir kısmı alınmazken, belirlediğimiz kişilerle yolumuza devam edeceğiz. Bu son derece sınırlı yerleştirme içerin bir kapalı beta olacak bu yüzden herkesin katılabileceğini garanti etmediğimizi unutmayın." ifadesini kullandı.
 
     Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Worms Team 17 PSN PC Xbox 360 Revolution Worms: Revolution
Sony'nin Joker Kartı, Sony Santa Monica PlayStation Vita'ya Çin'den Rakip Geliyor

- The Stig -

5.5.2012 18:41:18

0
öncelikle haber için teşekkürler..valla ben mesaj attım.. zaten steam üzerinden almış olduğum Worms Reoladed'im var.. bu yüzden bana dönmelerini umuyorum..hadi bakalım :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worms: Revolution
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız