Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms: Revolution'da Sınıf Sistemi Yer Alacak

 
   Yılların eskitemediği Worms serisi yepyeni bir oyunla karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz senelerde de farklı isimlerle piyasaya çıkışını yapan Worms oyunları, radikal değişimler geçirmekten her zaman kaçınmış ve eski havayı korumayı hedeflemişti.
 
   Ancak görünüşe göre Revolution gerçek anlamda seride bir devrim yaratacak. Çünkü ilk defa sınıf sistemi yer alacak. Önceki oyunlarda bütün kurtçuklarımız birbirleriyle aynı özelliklere sahipti. Yeni oyundan itibaren ise her kurtçuğun kendine özel bir yeteneği olacak. Dilerseniz şimdi bu sınıflara biraz göz atalım:
 
The Soldier
 
   Worms'ün klasik sınıfı. Saldırılarda oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Bunun yanında bazı yerlere tırmanabiliyor ve Heavy ile Scientist sınıflarına göre daha hızlı hareket ediyor.
 
The Scout
 
 
   Oyunun en hızlı ve yerinde duramayan kurtçuğu bu sınıf oluyor. Sadece hızlı hareket etmesiyle değil, daha yükseklere zıplamasıyla ve yüksek yerlerden düştüğünde daha az hasar almasıyla da çeviklik yönünden rakiplerinin önüne geçiyor.. Ancak tabii ki onun da bir eksiği var. Çünkü çok yüksek bir saldırı yeteneğine sahip değil.
 
The Heavy
 

   Yapımdaki en güçlü sınıf. Emin olun onunla karşılaşmak istemezsiniz. Çünkü yüksek ateş gücü ile muhtemelen sizi yok edecektir. Ancak korkmayın, adından anlaşılabileceği gibi onun da eksiklikleri var. Kendisi o kadar büyük ve hantal ki, kolayca hedef haline gelebiliyor. Ayrıca bu hantallığı yüzünden yüksek yerlere zıplayamıyor.
 
   Ama bu ağırlık ona küçük bir artı da sağlıyor. Onu füzeyle vurduğunuz zaman çok fazla uzağa uçamıyor. Böylece haritanın dışına çıkıp düşmekten veya daha yüksek hasarlar görmekten kurtulabiliyor.
 
The Scientist
 
 
   Kurtçuklarımızın yıllarını bilime vermiş eğitimli üyesi. Diğer kurtçuklara göre hem daha yavaş, hem daha güçsüz. Ama onu özel kılan bir şey var. Her turun başında takım arkadaşlarının canını arttırıyor. Ayrıca elektromanyetik ve sentry silahlarını kurarak takımını savunabiliyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Electronictheatre Worms Team 17 PSN PC Xbox 360 Revolution Worms: Revolution Class The Scout The Soldier The Scientist The Heavy
Minecraft Xbox 360'da Nasıl Görünecek? Xbox 360 Satışlarına Almanya Yasağı Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

3.5.2012 11:05:38

0
aslında çok güzel fikir..strateji daha fazla ön plana çıkacak ve adamları korumak dana önemli olacak..fakat isteyene eski tarzda oynamakda sonulur inşallah..yani mod olarak karşımıza çıkmalı bence..

MakaveLiVII

2.5.2012 20:18:22

-1
Şu oyun tur sırası ile değilde normal takım vs takım tur olmadan gerçek zamanlı bi oyun modu içerse on numara olur

Emre_z3

2.5.2012 17:37:21

+1
Güzel hareketler bunlar Team 17, Worms serisi hakettiği yere -evrimleşerek- tekrar gelecek gibi, bekliyoruz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worms: Revolution
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız