Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms Armageddon Çıkışından 21 Yıl Sonra Güncellendi

 
Geliştirici Team17, 31 Mayıs 1999'da çıkışını gerçekleştiren klasik sıra tabanlı strateji oyunu Worms Armageddon için versiyon 3.8 güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme 70 yeni şema seçeneği ekliyor. Oyunun fizikleriyle oynama, solucanları haritada sektirebilme, her turda birden fazla silah ateşleyebilme gibi çeşitli oyun içi özelleştirme ve değiştirme seçenekleri sunuyor.
 
Fizik modu RubberWorm artık oyunun kalıcı özelliklerinden biri. Karakterlerin hareketleri ve animasyonları da geliştirildi. Artık daha akıcı görünüyor. 
 
Güncelleme bunun yanı sıra pencere modu desteği, Windows 10 kullanıcıları için daha iyi bir deneyim, yeni dil seçenekleri ve çok sayıda hata düzeltmesi ve değişiklik içeriyor. Detaylarına Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Bu yıl Worms'ün 25. yıl dönümü ve Team17 bunun şerefine yeni bir oyun piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Worms Rumble sıra tabanlı sistemi bırakarak gerçek zamanlı savaş sistemine geçiyor. 2020'nin sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Assassin's Creed Valhalla, Mortal Kombat Tarzı X-Ray Öldürmeler İçerecek The Last of Us Part II Geçtiğimiz Ay ABD'de En Çok Satan Oyun Olmayı Başardı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız