Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worlds 2019 Şampiyonu FunPlus Phoenix Oldu!

 
     League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası'nda şampiyon FunPlus Phoenix oldu. Fransa'da gerçekleşen League of Legends Dünya Şampiyonası Finali FunPlus Phoenix ve G2 Esports arasında oynandı. 5 maçlık seri formatında oynanan karşılaşma sonucunda FunPlus Phoenix, G2 Esports'u 3-0 yendi ve Worlds 2019 şampiyonu oldu. 
 
     Yarı finalde; Çinli takım FunPlus Phoenix rakibi Invictus Gaming'i 3-1 galibiyet ederek finale yükseldi. Avrupalı takım G2 Esports ise Kore devi SK Telecom T1 karşısında 3-1 galibiyet elde etmişti.
 
 
 
     Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşen finalde; FunPlus Phoenix, G2 Esports'u 3-0 yenerek, 2019 League of Legends Dünya Şampiyonu oldu. 
 
 
 
Esports Chart verilerine göre FunPlus Phoenix ve G2 Esports arasında gerçekleşen final karşılaşması tüm platformlar üzerinden "3.985.787" tekil kişi tarafından canlı olarak izlendi.
 
     FunPlus Phoenix'in şampiyonluğu ile birlikte Riot Games, 2020 League of Legends Dünya Şampiyonası Finali ev sahibinin Şangay olduğunu duyurdu. Turnuvanın finali, Çin Süper Ligi şampiyonasının düzenlendiği Şangay Stadyumu'nda gerçekleşecek. İçinde 55.000'den fazla koltuk bulunan bu birinci sınıf mekânda, 2008 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın futbol ön hazırlıklarının da aralarında bulunduğu farklı boyutlardaki yerel ve uluslararası spor etkinlikleri düzenlendiği belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Marvel's Avengers'ın Çıkışında 6 Farklı Oynanabilir Karakter Olacak FUT Champions Cup Turnuvasının 1. Etabı Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız