Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Darkness'in Oynanabilir Demosu Hazır


    EVE Online'ın yapımcısı CCP'nin geliştirdiği yeni nesil MMORPG oyunu World of Darkness'in adı uzun yıllardır ortalıkda dolaşıyor. Hem araya bazı oyunların ve ek paketlerin girmesinden dolayı, hem de CCP'nin yeni nesil teknolojileri beklemesinden dolayı çıkışı oldukça geciken WoD adına yeni haber var.
 
    Eurogamer'a konuşan CCP'nin patronu Veigar Petursson, World of Darkness'in oynanabilir demosunun geliştirildiğini ve stüdyo içerisinde testlerin yapıldığını söyledi. Patronun belirttiklerine göre CCP'nin senelik olarak düzenlediği EVE Fanfest'te oyuncular, World of Darkness'in ilk oynanabilir halini deneme fırsatına erişecekler. EVE Fanfest, Nisan ayında düzenlenecek.
 
  World of Darkness, 2008 yılından beri geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
world of darkness eve ccp mmorpg
The Witcher 3'ten Yeni Oynanış Detayları Battlefield 3'ün Yeni Haritalarına Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

its full speed or nothing

5.4.2013 18:58:40

0
project titandan sonra beklediğim ikinci oyun cok uzattılar cıkıs tarihini umarım kazandırdıkları beklenti seviyesini karsılayabilir bir oyun cıkarıcaklar.wow u bırakalı uzun bir süre oldu ve onun yerini doldurabilecek bir mmo henuz cıkmadı.gw2 den terasına aionunundan aikasına pay and play yada bedava mmo ları deneme sansım oldu ve wow 100 uzerinden 80 ise oturmus sistemleri combat sistemleri ve oyun mekanikleri olarak digerleri 100 üzerinden en fazla 20 alır.aralarında bir tek vindictus grafikleri god of war benzeri combatları ile umut vaad etmişti ama oda sadece pve tabanlı devamlı kendni tekrar eden sadece sekil olarak kendinizi gelistirebildiginiz harita ozgurlugunden cok uzak bir oyun cıktı:).umarım bu kadar seferden sonra son durak olarak bu iki oyundan biri son durak olur.

Rai-gy

28.2.2013 23:41:44

0
Allah aşkına şunu yeni nesil konsollara da yapsınlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız