Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wo Long: Fallen Dynasty satışları 1 milyona ulaştı!

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty'nin yeni satış rakamları açıklandı. Oyun bu kapsamda dünya çapında bir milyon satış rakamını aştı.
 
Oyunun diğer istatistikleri de açıklandı
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty'nin 1 milyon satış rakamına ulaşmasına ek olarak ekipler, 3,8 milyondan fazla kullanıcının oyunu oynadığını duyurdu. Bu kullanıcı sayısı tahmin edilene göre Xbox Game Pass'teki oyuncular da yer alıyor.
 
Öte yandan Koei Tecmo, Team NINJA ekibinin şu anda yeni güncellemelerin yanı sıra oyunculara sunulacak üç indirilebilir DLC üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığını belirtiyor.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, dünya çapında 3 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Wo Long: Fallen Dynasty
Mayıs 2023'te çıkış yapacak ancak tam günü belli olmayan PC oyunları Müfettiş Gadget hayranlarına müjde! Yeni oyun duyuruldu!

Weycell 61

30.4.2023 12:29:52

0
Oyunu Çok mu beğendim Hayır ama kendini oynattırıyor soulslike sever bir oyuncuysanız bunu da seveceksiniz bir defa bitirilir ikinci kez oynayacağımı sanmam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wo Long: Fallen Dynasty
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız