Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wo Long: Fallen Dynasty için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Bir süredir geliştirilen ve KOEI Tecmo tarafından oyunculara sunulacak olan rol yapma aksiyon macera oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. 3 Mart 2023 tarihinde çıkış yapacak bu yapım oyunculara zorlu bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Yeni ekran görüntüleri oyunun atmosferini, ortamlarını, düşmanlarını ve daha fazlasını gösteriyor.
 
Wo Long: Fallen Dynasty zor bir oyun olacak
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty zorlu bir oyun deneyimini bizlere sunacak. Geldiğimiz noktada oyun yapımcısı Masaaki Yamagiwa, MP1st ile yaptığı bir röportajda oyunun sadece bir zorluğu olacağını ve bunun kolay bir oyun olmayacağını söyledi. Karanlık bir temayı sunacak olan bu yapımda birçok yeteneğe sahip olacağız ve düşmanları alt etmeye çalışacağız.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, Bloodborne'un yapımcısı Masaaki Yamagiwa ve Nioh'un yapımcısı Fumihiko Yasuda'dan yeni soluklu bir fantezi aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu yapım, hayatta kalmak için savaşan isimsiz bir askerin dramatik ve aksiyon dolu hikayesini konu alacak.  
 
Wo Long: Fallen Dynasty hangi platformlara çıkış yapacak? 
 
Wo Long: Fallen Dynasty, 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass platformunda da yer alacak. 
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Wo Long: Fallen Dynasty
Final Fantasy XVI En Az 6 Ay Boyunca PS5'e Özel Kalacak EA'in Project CARS ve Dirt Franchise'larını iptal Ettiği Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız