Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wo Long: Fallen Dynasty için Demo Yayınlandı!

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA yeni bir Wo Long: Fallen Dynasty demosu yayınladığını duyurdu. Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 ve PC'de mevcut olan demo 27 Mart'a kadar mevcut olacak.
 
Demo, oyunun iki aşamasını içermekte: Bölüm 1: Village of Calamity, Bölüm 2: wo Chivalrous Heroes. Demoda kaydedilen veriler, Mart ayında piyasaya sürüldüğündeki tam sürüme aktarılacak. Ek olarak demoyu bitirenlere, tam oyun yayınlandığında 'Crouching Dragon Helmet' DLC'si verilecek. 
 
Oyun, gizemli güçlere sahip güçlü bir isimsiz bir milis askerini konu alıyor. Yol boyunca asker yalnızca sayısız iblis ve canavarla karşılaşmakla kalmaz, aynı zamanda Liu Bei, Cao Cao ve Sun Jian da dahil olmak üzere tarihin ünlü savaş komutanları ve askeri dehalarıyla karşılaşır. 
 
Tanıtım Videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogameschronicle aksiyon pc Wo Long: Fallen Dynasty
Hogwarts Legacy, iki haftada 12 milyondan fazla sattı! Bulmaca Oyunu Humanity için Demo ve Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

r0ket

24.2.2023 16:18:14

0
wo long demosu çıkmış. steamde indiriyorum şuan ama gamepassde demoyu indiremiyorum bulamadım bilgisi olan varmı nası yapacaz? demoyu bitirienlere beleş dlc vereceklermiş. ben oyunu gamepassten oynayacam asıl. acil yardım pls. https://www.xbox.com/en-us/games/store/wo-long-fallen-dynasty-demo/9p22tplqhxwz böyle bi link var wo long demosu gamepass sayfası ama bilgisayardaki gamepasse yönlendirince indirme başlatamıyor sayfası açılmıyor daha doğrusu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wo Long: Fallen Dynasty
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız