Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witcher 3 Dünyasıyla İlgili İlginç Bilgiler İçeren Bir Video Yayınlandı

 
     The Witcher 3: Wild Hunt her yönüyle son derece başarılı bir yapım.
 
     Zengin dünyası, atmosferi, yan görevlerde bile üzerine düşülen detaylar derken pek çok oyuncnun gönlüne taht kuran Witcher 3'ün dünyasının nasıl oluşturulduğunu merak ettiniz mi? İşte bu sorunun cevabını veren bir video yayınlandı.
 
     Noclip tarafından paylaşılan videoda Witcher dünyasını meydana getiren olaylar, düşünceler ve tasarım aşamalarından görüntülerin bulunduğu videoda ayrıca ilginç bir detay da mevcut. Bir dönem internet aleminde popüler olan, Geralt'ın karlı dağlardan kayarak inişinin başka bir boyuta taşındığını bu videoyla görme fırsatı buluyoruz. 16:50'den itibaren görebileceğiniz oyun içi görüntüde Geralt'ı sırtında kılıçla değil snowboard ile görüyoruz. Kış şartlarının ve kayak sporunun gerekliliklerini başarılı bir şekilde yerine getirdiğini gördüğümüz Geralt'ın bu halinin oldukça hoş olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Yayınlanan belgesel tadındaki videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rockpapershotgun the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Sonic Forces, Nintendo Switch'de 720p Çözünürlükte Çalışacak Dust 2 Haritası Yenileniyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

14.10.2017 04:12:04

0
Video değil de noclip kanalı komple belgesel yaptı ve hâlâ tamamlanmadı şu anda, devam ediyor.Farklı diğer bölümleri de kanallarında var.

gokhanvai

12.10.2017 08:46:56

0
Her videosunu izlediğimde tekrar oynama hissi uyandıran,o muhteşem atmosferini ve müziklerini adeta içimde hissettiğim,yüreğimde duygu fırtınaları koparan bir başyapıttır Witcher.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız