Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Will Wright: "Konsolcular Korkup Kaçıyor"

 
   Geleneksel masa üstü konsol anlayışında sona yaklaşıldığını düşünenlerden birisi de, endüstirinin saygın ismi Will Wright. Wright,  oyun sektöründe değişen anlayışın platform sahiplerini (Microsoft, Sony veya Nintendo) titrettiğini düşünüyor:
 
"Sanırım tüm konsolcular (konsola özel oyun geliştiren yapımcılar) korkup kaçıyor. Donanımsal sebeplerden değil ama oyun sektöründe iş anlayışının değişmesi; mesela free-to-play gibi bir olgunun ortaya çıkması anlayışları değiştiriyor."
 
   Wright, bulut oyunculuk anlayışının hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğini, çünkü insanların sahip oldukları herhangi bir cihazla oyuna dahil olmak isteyeceklerini ve böylece oyunun klasik konsolların yaptığından daha etkili olarak, çok daha fazla oyuncuya ulaştırılacağına inandığını söylüyor ve ekliyor
 
"Büyük firmalar, AAA kalitesinde oyunlar yaparak tüm paranın orada olduğu konsollara oyun çıkarması alışılagelmilşti. Ancak bu şu anda sarsılmış durumda. Küçük yapımcılar ve yeni şirketlerin eksikleri giderecek, oyukları tıkayacak ve hızlı bir şekilde ilerleyeceK imkanları var. Şu an için küçük görünen bu imkan ve fırsatlar, çok da uzak olmayan bir gelecekte büyük fırsatlara dönüşecek."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V konsol PC mobil free to play
Rockstar, Vancouver Stüdyosunu Kapatıyor İptal Olan Kingdoms of Amalur MMO'sundan Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Celtic Warrior

10.7.2012 17:14:50

0
Haklı kendi oyunları sadece PC'lerde iyi oynanabiliyor. The Sims konsollara da geldi ama başarıllı olamadı.

encuni

10.7.2012 13:02:18

-2
Ya şimdi senede 10 15 oyun cıkıyor desek hepsi freeplay oyun yapsa aaaaaaaaa kalitesinde Hangisi hangi ara oynayıp bide para yatıracaksın.Bulut tutmaz aga benim bildiğim internet hızı gerekiyor bu sistem için indiremiyorsun bile.

- The Stig -

10.7.2012 12:58:18

0
geleceğin sistemi.. şuan en iyisini yine Microsoft başarmış durumda.. hem depolama alanı hemde erişilebilirlik konusunda yine lider.. bilmeyen çoğu kişinin olduğuna eminim ama gerçekten çok kullanışlı ve güzel çalışıyor..internetin olduğu heryerde kendi dosyalarınıza ulaşmanız mümkün..masa üstü bilgisayara sahip kişiler için bulunmaz nimet olacak bu sistem.. Windows Live hesabı olanlar (live,msn yada hotmail) SkyDrive kullanabilir..

deerhunter1980

10.7.2012 12:52:43

-6
f2p getirin abi getirin soyun soyulmak isteyenleri.Getirin bulutu bom b.k kalitede oyunlar oynatin.Para konsolda,korkuyor dedigin adamlar tabiiki bu platforma yatirim yapicak.Bu firmalar sizin gibi kan emici sistemlerin gelmesini istemiyor;gelirse oyunculugun darbe yiyecegini cok iyi biliyolar.Para kazanamayan firmalarin f2p veya baska platformlar uzerine yonelmesi cok dogal karsilanacak bi durum.

qqqqrpppp

10.7.2012 12:52:18

-3
biz burdayız.ne korkuyoruz ne de kaçıyoruz.yıllardır biz oynuyoruz konsolcuar kös kös bakıyor.biz ne excler gördük.ve daha da gow a olsun last of us olsun beyond olsun diğer yandan geow halo ve nicelerini bekliyoruz.pc ciler de yüksek grafikleriyle övünsünler.sonuç olarak(pc m de var )ama bu adam saçmalamış.

suspect7

10.7.2012 12:18:42

-6
saçmalamış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız