Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wildstar'ın PvP Sistemi Yetenek Bazlı İşliyor (Video)


    Yaz döneminde çıkacak olan MMO-RPG oyunu Wildstar, türü sevenler tarafından büyük merakla beklenilmekte. World of Warcraft başta olmak üzere birçok önemli oyunda çalışmış isimler tarafından kurulan Carbine Studios'un geliştirdiği oyunun PvP sistemiyle ilgili bir video paylaşıldı. 
 
    Yayınlanan yeni videoda Wildstar'ın PvP sistemi anlatılıyor. Belirtilenlere göre oyunda üç farklı PvP tarzı olacak. Birisi açık dünyada geçip 'gank'lere dayanan sistem, diğerleri ise Battleground ve Arena sistemleri. Belirtilenlere göre oyunun Battleground sistemi de ikiye ayrılıyor. Rated ve Normal modların Rated olanı, tamamen yetenek ölçmeye dayanıyor. ELO puanlarıyla sıralamaya sahip olacak olan bu modda karakter seviyeleri ve statları da bire bir aynı olacak.
 
    Zorlayıcı bir dövüş sistemiyle gelecek olan yapım, bu durumdan da PvP konusunda böyle faydalanacak gibi duruyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wildstar NCsoft Carbine Studios MMO MMORPG Uzay PC
Trials Fusion'ın Çıkışı PC'de Gecikecek Sony, PlayStation İçin İlk TV Dizisini Duyurdu

RedTurkei

20.3.2014 19:50:25

-1
onca yıl didin çalış sonra içi bomboş bomb.k bir oyun çıkar aoe dayanan tek spellerin lazer gibi renkli çubukla hisabet ettirmeye dayalı yeni kontrolsüzlük sistemi adı verilse daha iyi olurdu benim anlamadığım piyasada okadar çok single player oyun var best mmorpg olacak altyapıya sahipken bu ne!! demek istiyorum waste of money sıkıyosa çıkmadan 1hafta açık beta yapta görelim bide yetenek diyoo sihhh..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız