Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U Demolarını Oynama Limiti Var

Bu gerçekten sinir bozucu bir durum

     Oyun firmaları bazen o kadar aç gözlü oluyorlar ki bu duruma sinirlenmemek elde değil. Üstelik bu aç gözlülüğü hemen hemen her firmada farklı şekillerde görüyoruz. Bu duruma aç gözlülük demesek bile "saçmalık" olarak nitelendirmek de mümkün.
 
      Nintendo gibi oyun dünyasının seyrini değiştiren, yaptığı yeniliklerle her zaman takdir gören bir firma bile bu tip "saçmalık"ları yapabiliyor. 3DS'te de karşımıza çıkan demoları oynama limiti malesef Wii U'da da karşımıza çıkıyor. Demoları belli sayıda oynadıktan sonra bu demoları oynayamıyorsunuz. Örneğin Wii U'daki FIFA 13 demosunu sadece 10 defa oynayabiliyorsunuz. Anlaşılamayan nokta ise böyle bir sistemin neden var olduğu?
 
    Örneğin Fifa 13'ün Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinin demolarında böyle bir kısıtlama bulunmuyor. Demek ki bu kararın arkasında EA'den çok Nintendo var.  Yani demolara sınırlama olmayınca oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümleri daha az mı satıyor? Aksine Fifa 13 en çok bu platformlarda satıyor. Umarız Nintendo bu saçma uygulamayı kaldırır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Ninja Gaiden Sigma 2 Plus'tan Görseller Black Ops 2'de Keşfedilen Hatayla Seviye 55 Olun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

atsuma

1.12.2012 22:54:27

-1
Nintendocuları sahneye alalım.aydın zeybeği :D

deerhunter1980

1.12.2012 19:22:43

-1
resim bence tam yerinde olmustur.Nintendo yillardir insanlara aynen bu hareketi gosterip,milleti somuruyor.Gitmek isteyen arkadaslara gule gule yolunuz acik olsun!!

BSC Misafiri

1.12.2012 15:34:17

0
eshop ta mobil oyunları 40 poundtan satan bir firmadan bahsediyoruz. Şaşırmadım.

senseman62

1.12.2012 15:07:15

0
haberin başlığındaki bu koyduğunuz resim aslında millete ne demek istediklerini anlatıyor,haberi okumaya gerek yok

deerhunter1980

1.12.2012 13:48:14

0
konsolun bence 1 yillik omru var onuda Nintendo elinden geldigince daha da kisaltmaya calisiyo heralde:))

BSC Misafiri

1.12.2012 11:38:52

0
Hardcore olmadığının kanıtlarından biri daha. Bravo nintendo...

ChronoGear

1.12.2012 11:35:42

+6
Nintendo`nun kendi resmi forumlarinda bile en buyuk fanatikleri isyan etmis durumda. Adamlar yeni nesil adi altinda hicbirsey yapmadan inanilmaz sekilde insanlari kaziklamaya kalkiyorlar. Bunu goren 3. parti firmalar ise ellerinden geldigi kadar sistemden uzak duruyorlar. Nintendo kendi ipini kendi cekiyor bu bir gercek. Wii`de kullanilan islemciye benzer bir islemciyi 1.2ghz hizinda calistirip 3 cekirdek olarak konsola koy. Sonra en ucuzundan bir low end AMD GPU entegre et. 2Gb DDR3 ram ekle ama onuda piyasa ve 7 yil oncesinin konsollarindan yavas sekilde cihaza entegre et. Yapimcilarin gozunu boyamak icinde biraz edram koy sonra?? Iste size yeni nesil konsol!!! Multitouch olmayan kocaman ekranida kontroller olarak yarat bakin yenilik yarattik? Pardon ama bumu yenilik? Uyanin azicik fanatikligi birakip uyanin ve insanlarin sizleri somurmesine dur demesini ogrenin. Avukatlik yapmayin azicik dogrunun yaninda olun. Yazik Wii ve DS, 3DS satislarindan milyarlarca dolar kar ediyor Nintendo suphesiz son 10 yilin en cok para kazanan firmasidir Nintendo hem oyun satisi hem donanim olarak. GameCube ve Wii konsollarinda hatta DS konsollarindaki yaraticilik nerede Wii U konsolunda arkadaslar? Sony degilmiydi bu piyasada KRAL! Zirverdeki ve yine ayni Sony degilmiydi ben nasil olsa satarim diye soylenip Xbox 360 karsisinda hala geride kalan! Zirvede olmak degil orda kalmak onemli. Su an Microsoft Sony`den bile yeni nesil icin avantajli konumdayken Sony bos durmayip son 3-4 senedir ders calisir gibi hata yapmamak icin PlayStation 4 calisiyorken Nintendo Wii U ile kendi ipini cekmezse tek sebebi vefali ve bir o kadar saf fanatik ve bilgisiz kitlesi sayesinde olacaktir...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız