Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U 19 Kasımda Amerika'da Piyasaya Çıkabilir

Wii U söylentileri E3'ü kadar durmayacaktır

     Nintendo, Wii U'nun çıkış tarihini bu yılki E3 fuarında açıklayacak. O zaman kadar resmi bir açıklama yapması beklenmeyen firmaya rağmen bazı söylentiler ortalıkta dolaşmaya devam ediyor. Bunlardan biri de konsolun çıkış tarihi.
 
      Japonya'nın büyük perakende satış noktalarından biri olan Media Land'in çalışanlarından gelen bilgilere göre Wii U, 19 Kasım'da Amerika'da piyasaya çıkacak. Konsol Japonya çıkışından 1 hafta sonra Amerika'da raflardaki yerini alacakmış. Malesef konsolun Avrupa çıkışı ile ilgili ise bir açıklama yok.
 
      Wii U için verilen bu çıkış tarihinin Wii'nin Amerika çıkış tarihi ile aynı olduğunu da belirtelim. Nintendo belki konsolunu tam olarak bu tarihte çıkarmasa da buna yakın bir tarihte çıkaracaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak WiiUDaily Nintendo Wii U Konsol Console
MGS HD Collection'ın Vita Sticker'ı Hoş Görünüyor Valve Linux İşletim Sistemi İçin Tester Arıyor

Kazumatr

3.4.2012 10:56:12

0
Bence bu tür haberlerle piyasaları yokluyorlar eskiden butür haberler inanılmazdı ama şimdi fazlasıyla rağbet görüyor.Eee rağbet arttıkça piyasaya çıkma ihtimalide artıyor. Bence pazar stratejisi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız