Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

White Day: A Labyrinth Named School Oyununda En İyi Sona Nasıl Ulaşılır?

 
 
White Day: A Labyrinth Named School, oyuncuların Hee-Min Lee rolünü üstlendiği bir Kore korku hayatta kalma oyunudur. Hee-Min, okullarında oldukça popüler bir kız olan So-Young Han'a aşık olan Yeondu Lisesi'ne yeni nakil olan bir öğrencidir. Hee-Min, So-Young White Day şekerini ve kaybettiği günlüğü aramak için geceleri okula gitmeye karar verir, ancak okulun içinde sıkışıp kalır.
 
Okulunun intikamcı hayaletlerle dolu olduğunu ve okul personeline sahip olduğunu öğrenince gecesi daha da kötüye gider. Oyunda en iyi son, oyuncunun hangi ilişkiye daha çok değer verdiğine bağlıdır. Bu yazımızda sizlere White Day: A Labyrinth Named School oyununda en iyi sona nasıl ulaşacağınızı göstereceğiz:
 
1) Sung-Ah'a Karşı Kibar ve Yardımsever Olun
 
 
 
Oyundaki korku faktörü hemen başlamıyor. Hee-Min okulun birinci katını özgürce dolaşabilecek ve keşfedebilecek. Sonunda, diğer iki okul öğrencisiyle, Sung-Ah ve Ji-Hyeon ile karşılaşacak. İki kızı istemeden korkuttuktan sonra, ilk diyalog seçeneği açılacak.
 
Ardından şu seçeneğini seçin: ''Sorry, I didn't know you guys were here.'' Ji-Hyeon gidecek. Sung-Ah ve Hee-Min kendini tanıtacak. Okula neden bu kadar geç geldiğini sorduğunda şu seçeneği seçin: ''Uh... I left something here.'' Sung-Ah hemen ondan yardım isteyecek. Onu birinci kattaki kızın tuvaletine götürecek, ne tür bir yardıma ihtiyacı olduğunu soracak. Hee-Min'e, Home-Ec odasını açacak olan atölyede bir dizi anahtarı almak için havalandırmalara tırmanmasına ihtiyacı olduğunu söyleyecektir.
 
Bunu yapmayı kabul edin ve havalandırmaya girdikten sonra Hee-Min'in otomobil mağazasına gitmek için birkaç havalandırma deliğini kapatması gerektiğinden çözülmesi gereken bulmacayı çözün. Hee-Min havalandırmadan geçerken okul hademesinin bir öğrenciye acımasızca saldırdığını ve cesedini sürüklediğini görecek. Home-Ec anahtarlarını ve Metal Simgesini almak için atölyeye devam edin. Daha sonra Sung-Ah'a dön ve hademe hakkında onu uyar.
 
2) Ji-Hyeon'a Karşı Kibar Olun ve Günlüğünü Vermeye Öncelik Verin 
 
 
 
Sung-Ah'dan ayrıldıktan sonra Hee-Min, onu kovalayacak olan hademe ile karşılaşacaktır. Ji-Hyeon onu kurtaracak ve boş bir odaya çekecektir. Geceleri okulda bulunan herkesi cezalandıran hademe konusunda onu uyarır. Ardından şu seçeneği seçin: Punished? Is that what YOU call punishment? Daha sonra onu sınıflarından hatırlayıp hatırlamadığını soracak, evet yanıtını verecek ve So-Young ile birlikte olduğundan bahsedecek. Neden okulda olduğu sorulduğunda, ona So-Young'a bir şey vermekten bahsetme. 
 
Ona yalnız olup olmadığını ve arkadaşları olup olmadığını sorduğunda, ona bir arkadaş olarak sahip olduğunu söylemesini sağlayın. Ji-Hyeon gittikten sonra odadan çıkın ve hademe tarafında bulunmamaya dikkat edin. Hee-Min sonunda ikinci kata çıkan merdiveni bulacak ve Metal Simgeyi kullanarak kilidini açacak. Sonunda, So-Young'ın odasından çıkarken karşılaşacak.
 
Neden okulda olduğunu sorduğunda, günlüğünü geri vermek istediğini söyle. Okulda olmasının tek sebebinin bu olup olmadığını sorduğunda, Ji-Hyeon'u gördüğünü söylemesini isteyin. The Tree Ghost (ağaç canavarı) kısa süre sonra So-Young'u yakalayacak ve 8 dakikalık süre içinde kurtarılması gerekilecek.
 
3) So-Young'u Bulun
 
 
 
Hee-Min tekrar Sung-Ah'a neden hala okulda olduğunu sorduğunda, ona So-Young'un kaçırıldığını söyle. Ona inanmayacak ve So-Young'un erkekler arasındaki popülaritesinden şikayet edecek, okula gelmesinin nedeninin So-Young yüzünden olup olmadığını soracaktır. Onu ilgilendirmediğini söyle. Sung-Ah daha sonra So-Young hakkında kötü konuşacak ve onu manipülatif olmakla suçlayacak. Ardından şu cevabı seçin: Really? Is So-Young really like that?
 
Garip ve ürkütücü bir ses Sung-Ah'ı korkutur ve kaçmasına neden olur. Onu ve sesi sakın takip etme. Odalardan birinin kapısının açılması, Hee-Min'in yüzünü kaplayan uzun siyah saçlı bir hayaletle karşılaşmasını sağlayacaktır. Kısa süre sonra So-Young ortaya çıkacak ve hayalet ortadan kaybolacak. Hee-Min'e The Tree Ghost'a (ağaç canavarı) daha önce ne olduğunu ve iyi olup olmadığını soracak.
 
So-Young olan hiçbir şeyi hatırlamadığını iddia edecek. Gecenin diğerlerinden farklı olduğu ve okulda birkaç sır olduğu hakkında gizemli bir şekilde konuşmaya devam edecek. Neler olup bittiğini bilip bilmediğini sorduğunda, Metal Simgeden bahseden cevabı seçin. Tekrar ayrılacak ve Hee-Min'e okuldan nasıl ayrılacağını söyleyecek.
 
4) So-Young Hakkında Endişe Edin ve Ona İnanın
 
 
 
Student Department anahtarını bulduktan sonra, So-Young tekrar görünecek ve Hee-Min'in hala etrafta olduğuna şaşıracaktır. Onun için endişelendiği için ayrılmadığını söyle. Hee-Min onu ikinci kata kadar takip etmek zorunda kalacak ve burada ona merdivenlerde takılan bir hayaletten bahsedecek. Böyle şeylere inanıp inanmadığı sorulduğunda, şu yanıtı verin: Yeah I do now.
 
Onu Fakülte Ofisine kadar takip etmeye devam edin. Fakülte Ofisindeyken, So-Young öğretmenlerin hayalet olduğuna inandığını ve öğrencileri kurban olarak kullanmayı planladıklarını söyleyecektir. Ardından Hee-Min'e şu cevabı verdirin: Do you have any proof? Daha sonra, Ji-Hyeon görünecek, iki kız birbirleriyle konuşacak. So-Young, Hee-Min'e ayrılıp Yeni Binaya gitmesini söyleyecektir.
 
5) Sung-Ah'ı Görmezden Gel ve So-Young'ı Takip Et
 
 
 
Toprak Simgesini (Earth Token) aldıktan sonra, Hee-Min So-Young ve Sung-Ah ile karşılaşacak, her iki kız için seçenek çıkacak. Bu durumda So-Young'u takip edin. Hee-Min, So-Young'ı Yeni Binada Ji-Hyeon'u beklerken görecek. Ona bir şey olup olmadığını merak ettiğinde, şu şekilde cevap verin: Are you worried about Ji-Hyeon? Sorularını Hee-Min'e yönelttiğinde, ona sadece yardım etmek istediğini söyle.
 
Hala Hee-Min'den şüphelenecek ama onun arkadaşlığını kabul edecek. Ona faydalı olmaktan memnun olduğunu söylemesini isteyin. İkisi sonunda bir dinlenme odasına ulaşacak, Hee-Min'e gidip ona bir kutu kahve almasını ve vermesini sağlayacak. Daha sonra Hee-Min'e kendini tanıtacak, aynısını ona da yaptıracak ve onunla tanışmanın güzel olduğunu söyleyecek.
 
6) So-Young'ın Kızkardeşi Hakkında Sorular Sorun
 
 
 
Hee-Min'in So-Young'u düşen camlardan koruduğu bir an olacak, ardından iyi olup olmadığını soracak. Sonunda ikisi ayrılacak ve Hee-Min kütüphaneyi kontrol ederken Ji-Hyeon'u yerde baygın halde bulacak. Uyandığında ona sakin olmasını söyle. İşe yaramayacak ve daha da üzülecek. Ardından istemeden So-Young'un ölü kız kardeşini aradığını, Sung-Ah ise So-Young'un peşinden gittiğini ortaya çıkaracaktır.
 
Ji-Hyeon ile karşılaşınca, Music Appreciation odasında hayaletle savaşmak için gerekli olan Yin-Yang simgesinin alınmasına yol açacaktır. Odadaki teypten kemeri alın ve diğer teyp ile odaya götürün. Hee-Min ile görüşmesi sırasında ona Blue Key kartını verecek ve gitmesini tavsiye edecek. Daha sonra Hee-Min, So-Young'u bulacak. Daha sonra neden orada olduğunu ve kız kardeşine ne olduğunu anlatacak. Bu durumda şu seçeneği seçin: Why did she kill herself?
 
Bıçaklı kadınla yüzleştikten sonra, Sung-Ah yeniden ortaya çıkacak ve kadının cesedini gördüğünde dehşete düşmüş görünecek. Ona şu cevabı ver: She tried to kill me... Oditoryuma git ve yangını söndür. White Krizantem'in sona ermesini sağlamak için So-Young'ı alıp labirentten onunla birlikte kaçın.

Bu haberin bağlantısı
URL
White Day: A Labyrinth Named School White Day: A Labyrinth Named School en iyi son korku aksiyon macera
Biomutant Oyununda Yer Alan En İyi 15 Silah Macera Oyunu Shanghai Summer PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız