Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

White Day 2: The Flower That Tells Lies, Tam Sürümü PS5 ve Xbox Serisine Geliyor

 
 
PQube, ROOTNSTUDIO tarafından geliştirilen korku oyunu White Day 2: The Flower That Tells Lies Complete Edition'ı 2024 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlayacağını duyurdu. Ek olarak PlayStation 5 için fiziksel bir sürüm de mevcut olacak.
 
White Day 2: The Flower That Tells Lies Complete Edition, ilk olarak 15 Şubat 2023'te 1. Bölümle başlayıp 2 Mayıs 2023'te 2. Bölümle devam edecek ve 20 Temmuz 2023'te 3. Bölümle sona erecek şekilde ilk olarak Steam üzerinden PC için bölümler halinde yayınlandı. 
 
Bölüm özetleri ise şu şekilde:
 
1. Bölüm: Sınıf arkadaşının ölümünden sorumlu olduğu dedikodularından rahatsız olan Jung Soo-jin, yanlış bilinenleri düzeltmeye ve hoşlandığı Jang Sung-tae'nin güvenini tekrar kazanmaya kararlıdır. Ancak ikili, ipuçlarını ararken okulun derinliklerinde çok daha karanlık bir sırrın yattığını öğrenir ve amansız bir avın avı hâline gelir.

2. Bölüm: Bu sırada stajyer öğretmen Kang Seo-yeon, babasının okulda ölmesiyle alakalı belirsiz durumları araştırmak için gelir. Seo-yeon, doğaüstü bilgilerinden faydalanarak eski bir ritüeli tersine çevirmeye çalışırken bir yandan da onu dosdoğru kendine çeken güçlü ve kötü niyetli bir hayaletten kaçmaya çalışır.

3. Bölüm: Dönemeyeceği bir söz veren birinci sınıf öğrencisi Yoo Ji-min, Han Na-young'un huzursuz ruhunu rahata kavuşturmanın bir yolunu aramaktadır. Okulun trajik geçmişini ve öğrencilerin birbirleriyle olan karmaşık ilişkilerini daha da eşeleyen Ji-min, bilinmezlik perdesini sonsuza dek kaldıracak hayati bir keşif yapar. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu White Day 2: The Flower That Tells Lies korku PS5 Xbox series PQube ROOTNSTUDIO
Simülasyon Oyunu Cricket Through the Ages, Switch ve PC için 1 Mart'ta çıkıyor Withering Rooms, 2 Nisan'da PS5, Xbox Series ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız