Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Way of the Samurai 4'teki İşkence Odası


 
     Bütün Way of Samurai oyunlarında klasikleşmiş bir şey vardır. Samuray olarak doğru yolu seçebilmenizin yanı sıra kötü ün yapma şansına da sahipsinizdir. İyi karakter olursanız işleriniz bazen kolaylaşıyor, ama kötü karakter olmak başınıza çok iş açabiliyor.
 
     Mesela kötü birisi olduğunuzda peşinize devlet görevlileri düşüyor ve sizi yakaladıklarında çeşitli cezalara çarptırılabiliyorsunuz. Way of Samurai 4'te ise işkence odasında Kinugawa Sisters'ın sorulara yanıt vermek zorunda kalabileceğiz.
 
     Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi bu sorgu işlemi sırasında bir Samuray için onur kırıcı yöntemler kullanılıyor. Bir su değirmenine sizi yarı çıplak bağlayan Kinugawa Sisters, size sorular sormaya başlıyor. Tabi onlar bu soruları sorarken su değirmeni dönüyor ve siz de bazen suyun altına batıp çıkıyorsunuz. Suya batmadan önce ise nefesinizi tutmanız için bir tuşa basmanız gerekecek.
 
     Way of the Samurai 4'teki mini oyunlardan birisi olan bu işkence yöntemi oyunun genel yapısında hoş bir ayrıntı olarak görünecektir. Ayrıca devlet görevlisi olan Kinugawa Sisters gibi grupların peşinize düşmesi oyunun dünyasını daha gerçekçi yapacaktır.
 
     Playstation 3'e özel olarak duyurulan Way of the Samurai 4'ün çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Way of Samurai Aksiyon Samuray PS3 Acquire
Monster Hunter Portable 3rd Satmaya Devam Ediyor Square Enix "Final Fantasy Type 0" Markasını Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Way of the Samurai 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız