Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un PS3 ve PS4 Paketleri Duyuruldu


    Sony ile Ubisoft, Watch Dogs adına ertelenmeden önce bir anlaşma sağlamıştı. Bu anlaşma, erteleme sonrasında da devam ediyor. Ubisoft, Watch Dogs'un PlayStation 3 ve PlayStation 4 paketlerini duyurdu.
 
    Aslında oyunun PS4 paketi daha önceden tanıtılmıştı. Fakat PS3 Bundle'ı yeni bir şey. Oyunun konsollara özel paketleri 27 Mayıs tarihinde piyasada olacak. Ayrıca anlaşmanın diğer bir parçası PlayStation konsollarına yönelik 60 dakikalık özel içerik de yine ertelenme sonrasında devam ettirilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
EA: "GTA V, Bir Önceki Konsol Neslinin Piyasasını Sildi, Süpürdü" Mario Kart 8'in Spiny Shell Hediyeli Özel Sürümü Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

9.3.2014 10:46:01

0
Ps3 paketini boşa çıkarmışlar en son trailer bombaydi

mementopolis

6.3.2014 21:24:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl
alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Ben zaten bu oyunun ertelenmesini bir komplo olarak düşünüyorum önceki çıkış tarihi de oyuncuların ağısına ve heyecağınına bal çalmak için. Gta gecen sene mayıs da duyuldu eylül kasımda cıkdı arkasındaki Sony tabl.
Watch dogs ertelenme yaşadığında gıgı bile çıkmadı sony' nin.


Emin misin ? Çünkü ben 2012 aralıkta gta 5 in görsellerini görüyordum..Hatta martta çıkacağına dair resimler falan da dolaşıyordu...Yani onu da az beklememiştik.
mayis icin duyruldu sonra ertelendi ,sony haziran da E3´de GTA V paketli özel PS3 bundle tanitti satislar dahada artsin diye.

BSC Misafiri

6.3.2014 18:38:14

0
goat aimulator paketini isteriz :/

CoreGame

6.3.2014 18:36:03

+1
Nası bi fanboy varsa bu sitede artık sanki oyuna küfür ettik böle insanlar böyle sitelerde dolaşıyor insanın fikrini söylemeside yanlış harhalde

rcpyksl

6.3.2014 18:33:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Ben zaten bu oyunun ertelenmesini bir komplo olarak düşünüyorum önceki çıkış tarihi de oyuncuların ağısına ve heyecağınına bal çalmak için. Gta gecen sene mayıs da duyuldu eylül kasımda cıkdı arkasındaki Sony tabl.
Watch dogs ertelenme yaşadığında gıgı bile çıkmadı sony' nin.
Emin misin ? Çünkü ben 2012 aralıkta gta 5 in görsellerini görüyordum..Hatta martta çıkacağına dair resimler falan da dolaşıyordu...Yani onu da az beklememiştik.

mementopolis

6.3.2014 18:16:20

-2
Ben zaten bu oyunun ertelenmesini bir komplo olarak düşünüyorum önceki çıkış tarihi de oyuncuların ağısına ve heyecağınına bal çalmak için. Gta gecen sene mayıs da duyuldu eylül kasımda cıkdı arkasındaki Sony tabl. Watch dogs ertelenme yaşadığında gıgı bile çıkmadı sony' nin.

CoreGame

6.3.2014 18:13:59

0
Görsel olarak ps4 te muazzam fakat içerik olarak ne kadar doyurucu olacak bilinmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız