Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wasteland 2'nin Beta Süreci Yakında Başlayacak


    Old School dediğimiz eski tarz oyuncu odaklı yapısıyla karşımıza çıkan Wasteland 2 için test adımları atılıyor. Kickstarter, yani tamamen oyuncu desteğiyle oluşturulan Wasteland 2 için beta duyurusu geldi.
 
    Oyunun Kickstarter sayfasında takipçilere yayınlanan bir yazıda, inXile Entertainment yetkilileri beta testleri için Ekim ayını gösterdi. Daha önce oyunun çıkışı Ekim ayına planlanıyordu ancak bu haberle birlikte Wasteland 2 ertelenmiş oldu. Bu beta sürecinde Wasteland 2'nin yapımcıları, oyunculardan daha fazla yardım alarak oyun çıktığında oluşabilecek sıkıntıların erken önüne geçmeye çalışacak. Betaya Wasteland 2'ye Kickstarter'dan destek çıkan kişiler katılabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
wasteland wasteland 2 fallout baldurs gate inxile games rpg pc deep silver
Aion'un 4.5 Güncellemesinde Yeni Bir Sınıf South Park Yapımcıları THQ İflasını Geç Öğrenmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

siberarmi

22.7.2013 09:40:11

0
Oynanış videosu yayınlandı zaten. Oyun FO 1-2 tarzı sıra tabanlı olacak(savaşlar sadece) 4 kişilik bir ekip kurup, dışarıdan da eleman alabileceğiz partiye. Bu konudan daha fazla bilgi edinebilirsin; http://forum.donanimhaber.com/m_58811082/tm.htm

BSC Misafiri

20.7.2013 08:35:45

0
Oyunu uzun zamandır bekliyorum ama oynayış hakkında hala bi fikrim yok.Fallout 1-2 gibi turn based rpg mi olacak yoksa torchlight 2 gibi hack and slash rpg mi olacak yada baldurs gate gibi team based bi rpg mi olacak acaba.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wasteland 2
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız