Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warface'in Yeni Beta Süreci Başlıyor


    Crytek'in batı çıkışı oldukça geciken Free to Play FPS oyunu Warface, Rusya sunucularını çok öncesinde açmıştı. Kuzey Amerika, Avrupa ve Türkiye sunucuları adına resmi bir bilgi vermeyen Crytek, betanın haberini verdi.
 
    Belirtilenlere göre Warface'in yeni beta süreci, Gamescom'un başlangıcıyla birlikte start alacak. Yani oyunun yeni kapalı betası 21 Ağustos tarihinde başlayacak. Betayla birlikte her üç sunucunun da kapıları açılacak. Açık beta veya oyunun çıkışı adına herhangi bir haber henüz paylaşılmadı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warface Crytek Cevat Yerli PC Cry Engine 3 MMO FPS nexon
Defiance DLC'sinin Çıkış Tarihi Açıklandı Payday 2'nin 1 Yıllık DLC Takvimi Bulunuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Keras

14.8.2013 11:12:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz! Daha 2 gün önce Rusya versiyonu indirip oynadım biraz. Çok hoşuma gitti. Rusça anlayamadığımdan ayar falan yapamıyordum şimdi en azından İngilizcesi gelirse süper olur.<br>Bir de umarım Türkiye lokasyonlu serverlar olur.
beta.gface.com da daha önce 2 kere açılıp kapandı ingilizce betası. bir pc oyununda gördüğüm en iyi sis bombası efekti var (yüksek ayarda) bol bol sis atınca fena atmosfer oluyor

Mütercim Bey

14.8.2013 02:41:28

0
Daha 2 gün önce Rusya versiyonu indirip oynadım biraz. Çok hoşuma gitti. Rusça anlayamadığımdan ayar falan yapamıyordum şimdi en azından İngilizcesi gelirse süper olur. Bir de umarım Türkiye lokasyonlu serverlar olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warface
+ TAKİBE
AL
74 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız