Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft 3'e Geniş Ekran Desteği Geldi

 
   Blizzard Entertainment, Warcraft 3 için versiyon 1.29 güncellemesini yayınladı.
 
   Bu güncelleme ile birlikte de oyuna geniş ekran (widescreen) desteği geldi. Bunun dışında lobiler 24 oyuncuya kadar genişletildi, 12 yeni takım rengi eklendi, Paladin, Far Seer, Mountain King ve Blademaster dahil olmak üzere birçok kahraman için denge degisiklikleri yapıldı ve bazı oyun içi hatalar düzeltildi.
 
   Güncelleme notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN
God of War Basın Kiti Tennis World Tour PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hayansame

14.4.2018 15:40:43

0
Hakli oldugunuz yönlee var hocamda. Katilirmisiniz bilmem .bence blizzard ne cikarirsa cikarsin hic bir sey ilk yaptiklari gibi olmuyor, olmayacak... Casual ne oldugu belirsiz diablo3 oyunu, buyuk bir husran...owerwatch populer kulter icin evrilmis bir oyun... Heroes of the storm yenilikci yeni bir yaklasim yapacagiz derken tablet oyunlsrindan farksiz bir oyun daha... Bu oyunlari biraz daha zorlasalar tablete mobil cihazlara cikacak kdar yuzeysel basit yapmislar. Warcraft3 gibi efsane mekanikleri olan derin bir oyun yapmaktan cekiniyorlar. World of warcraft ne hale geldigi ortada... Dunya buraya gidiyor malesef morrowinde .obliviona bakalim. bide skyrime bakalim. Skyrim bu iki oyune gore cok sadelestirilmistir. (kesinlikle muhtesem bir oyundur) biz cilginlae gibi tuketirken,oyun dunyasi bu yuzeysel basit iceriklerle bizi oyalamaya .cebimizi tirtiklamaya devam edecek.

Guest-7A1E308D7

13.4.2018 02:20:51

0
Warcraft 4 çıkarmak yerine boş işlerle uğraşmaya devam. Azılı fanları hariç kim oynuyor şu oyunu Allah aşkına... Yıl olmuş 2018...İnsanların o kadar fazla seçeneği var ki artık, kimse yüzüne bile bakmıyordur. Zamanında zaten suyunu çıkarana kadar oynadık. Neyin kafası bu anlamadım ben. Napalım sevinçten çığlık mı atalım ? Starcraft: Remastered çıktı, 4K desteği ile hem de...Yahu kim napsın 4K Starcraft: Remastered'ı... Yazık hakikaten... Artık oyun firmalarından Half Life 3, Warcraft 4, Diablo 4 ve daha adını sayamadığım insanların tonla beklediği oyunları bekliyoruz biz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız