Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K24'ün PC Sürümü için İlk Güncelleme Yayınlandı

 
 
2K Games tarafından oyunculara sunulan güreş oyunu WWE 2K24, bildiğiniz üzere yakın zamanda PC platformuna da çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun PC sürümü üst düzey bir deneyimle beraber bizlere sunuluyor ve oyun RTX 4090 ekran kartlarında 4K Ultra seçenekte yalnızca yüzde 40 oranında ekran kartını kullanıyor. Bu da akıcı bir deneyimi bizlere sunduğu gün göstergesi.
 
WWE 2K24 çıkış sonrası ilk güncellemesine kavuştu
 
 
 
Yayınlanan 1.0.3 güncellemesi ile beraber oyunda yer alan çevrimiçi deneyim daha da iyileştiriliyor. Burada eşleştirme sistemi içerisinde bazı değişiklikler yapılıyor ve daha stabil bir sistem karşımıza geliyor. Diğer taraftan yeni yama ile beraber Community Creations kısmında herhangi bir seçeneği seçerseniz daha önce kilitlenme durumu ile karşı karşıya kalıyordunuz. Şimdi ise bu kilitlenme problemi tamamen çözülmüş durumda. Tam yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Bildiğiniz üzere oyunda "Stone Cold" Steve Austin, Undertaker ve Andre the Giant gibi WWE efsanelerinin yanı sıra "The American Nightmare" Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley ve Roman Reigns gibi mevcut WWE süperstarlarının yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming WWE 2K24
Albion Online Artık Türkçe Oluyor! KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS 2024 Yol Haritasını Açıkladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız