Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K22'nin Kapak Tasarımı ve Detayları Sızdırıldı

 
 
WWE 2K22'nin kapak tasarımı da dahil olmak üzere birçok detayın çevrimiçi olarak sızdırıldığı bildirildi. TechnikNews'in Tweet'ine göre Rey Mysterio bu yılın kapağında yer alacak. Gönderide ayrıca ön siparişlerin yakında açılacağı belirtiliyor.
 
TechnikNews'e göre, 8 Mart'ta üç günlük bir Erken Erişim süreci başlayacak. Ek olarak oyunun Deluxe Edition sürümü de yayınlanacak. Bu sürüm, Undertaker Immortal Pack ve Season Pass'i içerecek. 
 
İşte o gönderi:
 
 
WWE 2K22 Undertaker Immortal Pack, üç ek Undertaker karakterini bünyesinde barındıracak. Bunlar: Phantom Mask Undertaker, Lord of Darkness Undertaker ve Boneyard Match Undertaker.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameNews24 WWE 2K22 2K Games Visual Concepts Amerikan güreşi oyunu
Söylenti: Hogwarts Legacy, 2023 Yılına Ertelenebilir PS3 Oyunları PS5 Mağazasında Görünmeye Başladı

BSC Misafiri

16.1.2022 20:29:04

0
Keşke sezon vs gibi fantezilere girmeyip adam gibi tek sürüm ve koyulacak tüm karakterleri koysanız.. Temiz bir geri dönüş olur. Seven kitlesi çok, evet hiç bir zaman thq nun yaptığı kaliteye ulaşmayacaksınız onu anladık ok de.. Neyse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K22
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız