Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K20 Ne Zaman Geliyor? İşte Oyunun Kapak Fotoğrafı

 
WWE hayranları için büyük gün nihayet belli oldu. WWE 2K20'nin ne zaman geleceği belli oldu. Oyun hakkında daha fazla sızıntıya artık gerek kalmadı, nihayet oyunun resmi çıkış tarihi ve kapak fotoğrafı belli oldu.
 
Öncelikle bilgilendirmelere kapak fotoğrafıyla başlayalım. Bu yılın kapağında tek güreşçi bulunmayacak onun yerine iki güreşçi birden bulunacak. Son sekiz WWE oyununun kapağında da yalnızca tek güreşçi bulunuyordu. Şimdi ise bu iki güreşçi Roman Reigns ve "The Man" lakaplı Becky Lynch bulunacak.
 
 
Bununla birlikte 2K kariyer modunu hem kadın hem erkek güreşçi olarak oynayabileceğimizi de doğruladı, yani takımlar her iki cinsiyeti de içerecek. 
 
Oyunun çıkış tarihine gelecek olursak, WWE 2K20 PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 22 Ekim'de gelecek ve ne yazık ki oyun Switch platformları için gelmeyecek. Oyundan bir de fragman geldi, ilgili fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak COGconnected 2k sports wwe wwe 2k20 smackdown
‘Çizgisel Olmayan RPG’ Dark Envoy PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu Dünyanın İlk Gerçek Pokemon Merkezi Ekim Ayında Açılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.8.2019 20:04:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri O ağabey Chyna oluyor. Kendisi 3 sene önce yaşamını yitirdi. Eski wwe güreşçisi olmasının yanında ölmeden önce ne yazıkki yetişkin filmlerinde oynamaya başlamıştı.
Hmm oradan tanıdık geldi o zaman hocam, bilgi için teşekkürler :D

BSC Misafiri

6.8.2019 19:39:17

0
O ağabey Chyna oluyor. Kendisi 3 sene önce yaşamını yitirdi. Eski wwe güreşçisi olmasının yanında ölmeden önce ne yazıkki yetişkin filmlerinde oynamaya başlamıştı.

BSC Misafiri

6.8.2019 18:42:13

0
Oooo kapakta birini havaya kaldırmış o ağabey kim? Çıkaramadım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K20
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız