Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vostok Games, PUBG için Arena Modu Geliştiriyor

 
Survarium ve Fear the Wolves'un arkasındaki Ukraynalı stüdyo Vostok Games, PlayerUnknown's Battlegrounds için arena modu geliştiriyor.

Arena modu Erangel, Miramar veya Sanhok'ta birkaç bölünmüş bölgeden birine indiğiniz, 64 oyunculu ve squad temelli bir mod. 

Arena modunda, normal maçlara göre bazı farklar bulunur. Bunların en önemlisi, silahların dünyada belirmemesidir. Bunun yerine, Teçhizat menüsü üzerinden cephane satın almak için diğer oyuncuları eleyerek kazandığınız para birimini kullanmanız gerekecek. Ayrıca yere düşen takım arkadaşlarınız 5 saniye içinde canlandırılabilir.
 
Arena modu için ilk testler geçtiğimiz hafta sonu düzenlendi. İkinci test konsollar ve PC'de 1 Ekim 08:00 – 5 Ekim 10:00 arasında düzenlenecek.

Geri bildirimleriniz modun geliştirilmeye devam edilmesine karar verilmesi durumunda modun şekillenmesine yardımcı olacak.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Xbox Series X'te Kullanılabilir Alan 802 GB FarmVille Bu Yılın Sonunda Kapatılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.9.2020 19:15:40

0
Fear the Wolves nasıl bir oyun ?

waltran

28.9.2020 18:09:32

0
birakin su yalanci adamlari. guya survarium stalkerin online devami gibi olacakti pve gelecekti dunya haritasi gelecekti hepsi yalan oldugu gibi copten p2w bir oyun yaptilar, ruslardan baska oynayan yok. pubg zaten olmus bitmis ustune toprak atani olmayan ortada curuyen les bir oyun, hileyi engellemeyen, donmalara cozum bulamayan, surekli oyuncu kitlerini bolerek bot eklemek zorunda kalan sacma sapan bir oyun birde arena olsa ne olur? hatta server masrafindan zarar etmemek icin bence bilerek oyunu kotulestiriyorlar nasil olsa parayi kirdilar. oynayan oldukca masraf adamlara. az oynayan olursa masrafta az olur adamlar isini biliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız