Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Voidu’dan Oyuncuların İlgisini Çekecek Hafta Sonu Kampanyası

 
     Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, birbiri ardına indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. En yeni oyunları dünyayla aynı anda ve cazip fiyatlarla oyunseverlere sunmayı hedefleyen Voidu’nun bu haftaki kampanyasında 30’dan fazla oyunda %80’e varan indirimler var.
 
     Bugünden itibaren hafta sonu boyunca sürecek kampanyayla Prince of Persia serisine çok avantajlı fiyatlarla sahip olmak mümkün. Prince of Persia serisi hafta sonu boyunca 3,75 TL’den başlayan fiyatlarla oyunseverlerin olacak. Ayrıca Prince of Persia: The Sands of Time oyununa ek olarak, Prens için iki farklı kıyafetin, Arena moduna eklenen yeni bir haritanın ve oyunun müziklerinin yer aldığı Prince of Persia: The Forgotten Sands - Digital Collector Edition da kampanya boyunca sadece 5 TL’ye satın alınabilecek.

     Voidu hafta sonu kampanyasının kaçırılmaması gereken diğer bir oyunuysa Tomb Raider serisi. Serinin çok beğenilen oyunlarından Tomb Raider: Legend kampanya süresince yalnızca 4 TL olacak. Seriye yeni bir soluk getiren ve hem oyuncuların hem de oyun eleştirmenlerinin beğenisini kazanan 2015 yapımı Tomb Raider da bu harika kampanyadaki yerini aldı. Bizi Lara Croft’un hikâyesinin başlangıcına götüren Tomb Raider yalnızca 10 TL’ye Voidu’da olacak. Ayrıca bu zamana kadar çıkan tüm Tomb Raider oyunlarını içeren Tomb Raider Collection bu kampanya boyunca yalnızca 20 TL’ye oyunseverlerin olacak!

     12 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek kampanyada yer alan stratejiden simülasyona 30’dan fazla oyunun tam listesi ve indirimli fiyatları için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft: "Neslin Başında Çoğu Xbox Müşterisinin Güvenini Kaybettik" Xbox 360'a Çıkmış Bütün Oyunlar Özel Bir Sistemle PC'ye Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

11.10.2015 01:39:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: TevfikBGunes "Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu" Bu berbat ötesi tasarım ve sisteme sahip nerden çıktığını ve ne olduğunu belirtmeyen site türkiyenin veya türklerin ilk bağımsız fasa fisosu değil bildiğin arapların şirketi ve türk telekom yani Oger telecom denen şirketle yani türkiyedeki ttnet & TT oyuncular içinde playstore ile alakalı bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Son olarak bir ödeme yöntemi olarak ttnet faturasına siteden yapılan alışverişleri ekletmeside cabası. Hiçbir yerde şirketle alakalı bir bilgi yok sadece ceosu açık, bir çok sitede haberi yapılmış parası çok bir şirket olduğu belli ve kısa yoldan parasınıda katlıyor ucuza alıp ucuz gibi satıyor. Ayrıca bsc ciddi anlamda kaliteli editörleri olan adam gibi bir sitenin bu gibi dümdüz reklam yapmasına sinir olmaya başladım. Birleşmiş Arap Emirliklerine ait olan bir şirketi türkiyenin ilk bağımsız dijital oyun mağazası olarak tanıtmak galiba sadece paranın yaptırabileceği bir şey.Voidu adlı şirketi böyle tanıtan bir çok site var internette bilindik basında dahil ama "bsc ve dh 'yi bizden biri gibi düşünüyordum". Eğer farkında değilseniz lütfen düzeltin.Veya benim yanlış bir tanımım var ise beni düzeltin? Lütfen yuvarlak bir cevap vermeyin.
cevap vermezler

TevfikBGunes

10.10.2015 01:57:58

+3
"Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu" Bu berbat ötesi tasarım ve sisteme sahip nerden çıktığını ve ne olduğunu belirtmeyen site türkiyenin veya türklerin ilk bağımsız fasa fisosu değil bildiğin arapların şirketi ve türk telekom yani Oger telecom denen şirketle yani türkiyedeki ttnet & TT oyuncular içinde playstore ile alakalı bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Son olarak bir ödeme yöntemi olarak ttnet faturasına siteden yapılan alışverişleri ekletmeside cabası. Hiçbir yerde şirketle alakalı bir bilgi yok sadece ceosu açık, bir çok sitede haberi yapılmış parası çok bir şirket olduğu belli ve kısa yoldan parasınıda katlıyor ucuza alıp ucuz gibi satıyor. Ayrıca bsc ciddi anlamda kaliteli editörleri olan adam gibi bir sitenin bu gibi dümdüz reklam yapmasına sinir olmaya başladım. Birleşmiş Arap Emirliklerine ait olan bir şirketi türkiyenin ilk bağımsız dijital oyun mağazası olarak tanıtmak galiba sadece paranın yaptırabileceği bir şey.Voidu adlı şirketi böyle tanıtan bir çok site var internette bilindik basında dahil ama "bsc ve dh 'yi bizden biri gibi düşünüyordum". Eğer farkında değilseniz lütfen düzeltin.Veya benim yanlış bir tanımım var ise beni düzeltin? Lütfen yuvarlak bir cevap vermeyin.

Qonrul

10.10.2015 01:13:38

0
güzel oyunlarda eskide kaldı ya

ezicioyuncu

9.10.2015 23:43:49

0
En sevdigim oyunlardan biri olan pop forgotten sands i 3.75 e almak iyi oldu.

BSC Misafiri

9.10.2015 23:36:29

0
tomb raider goty önermem, normalini alın. DLC lerin hepsi multiplayer için nerdeyse. Kimsede oynamıyor multiplayer.

BSC Misafiri

9.10.2015 23:36:23

0
GMG ile aynı ayarda indirimler GMG den almak daha mantıklı adamlar günlük indirim kuponu veriyorlar baştan kar ediyorsun zaten.

Patren

9.10.2015 20:06:17

-1
tomb raider 2013 yapımı oynamayan kalmasın

oveo531

9.10.2015 17:20:32

-1
Yalnız Tomb Raider "2013" yapımı, ayrıca steam daha ucuza verdi geçen hafta.. Goty Edition'ı 10 Tl ye aldım. Tabii yinede güzel indirim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız