Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vita'nın Kayıt Sistemi İle İlgili Yeni Bilgiler

Playstation Vita oyunlarını PSN'den almak isteyenler memory card almak zorundalar
 
      Sony daha önceki açıklamalarında Playstation Vita'nın oyun kayıt sistemi ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamalara göre bazı oyunlar oyunun kendi kartının içine kaydedilecekken, bazı oyunlar ise "memory card"a ihtiyaç duyacaktı. Şimdi ise bu sistemin biraz daha karmaşık olduğu ortaya çıktı.
 
     Kotaku Japan'ın Sony'e sorduğu sorulardan ortaya çıkan bilgilere göre kendi kartlarına kaydedebileceğiniz oyunları memory card'a kaydetme imkanınız olmayacak. Zaten memory card gerektiren oyunları kendi kartlarına kaydetmemiz de mümkün değil. Burada sorun ise Sony'nin neden oyunu nereye kaydedeceğimize dair bir seçenek sunmaması oluyor.
 
     Sony ayrıca bazı oyunlar için memory card'ı zorunlu hale getirmiş. Örneğin eğer bir oyunda kayıt için memory card gerekiyorsa oyuna başlamak için memory card'ın cihazınıza takılmış olması gerekiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Square Enix, Final Fantasy Versus 13'e Odaklandı FIFA 12 & Cars 2 PSP Bundle Paketi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.10.2011 18:23:35

0
bari çıkışında içinde 1 gb falan bellek olsaydı şimdi vitayı alıp memory card almassak oyun oynayamayacağız pfff...

Chidori

25.10.2011 16:41:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: gageracer psp nin neden kırıldığını hatırlayın:versiyon 1.5 te GTA oyunun save in de açık bulunmuştu.O save i paylaşan herkes sistemi kırmayı başarabiliyordu.Bence sebep bunun gibi bir durumun önüne geçmek, ama tabiki belkide henüz açıklamadıkları çok daha pratik bir yöntem bulmuşlardır ondan böyle yapmışlardır.
Ders alması güzel.

UgS360

25.10.2011 13:03:29

0
sony alet süpersonik bi alet,saçma sapan ayrıntılarla bitirme aleti burda bi çok kişi takip ediyo ve alma ihtimali var acıkcası maddi açıdan çok fazla yüksekten uçuyo vita..

gageracer

25.10.2011 12:21:16

0
psp nin neden kırıldığını hatırlayın:versiyon 1.5 te GTA oyunun save in de açık bulunmuştu.O save i paylaşan herkes sistemi kırmayı başarabiliyordu.Bence sebep bunun gibi bir durumun önüne geçmek, ama tabiki belkide henüz açıklamadıkları çok daha pratik bir yöntem bulmuşlardır ondan böyle yapmışlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız