Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Visceral Games'in Star Wars Oyunu "Star Wars Uncharted" Olmayacak

   Electronic Arts, bildiğiniz üzere 3-4 yıl boyunca yeni Star Wars oyunları getirecek ve bunlardan bir tanesi de Battlefield Hardline ve Dead Space oyunları ile tanıdığımız Visceral Games'in geliştirdiği bir oyun olacak.
 
   Eski Uncharted direktörü Amy Hennig de Naughty Dog'dan ayrıldıktan sonra Visceral Games'de bu oyun üzerinde çalışmaya başladı ve gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında oyun hakkında açıklamada bulundu.
 
   Yeni Star Wars oyunu manevi olarak Uncharted oyununa benzeyecek olsa da Amy Hennig, oyunun"Star Wars Uncharted" oyunu olmayacağının altını çizdi. 
 
   Amy Hennig bir örnekle durumu şöyle açıkladı: "Bir Uncharted'ta oyunu kötü adamın gözünden görmeyiz, belki üçüncü kişi açısından olabilir ancak daima kahramanın gözünden olayları görürüz, tıpkı Indiana Jones filmleri gibi. Star Wars ise farklıdır. Star Wars'ta birden fazla karakterin serüvenine dahil oluruz."
 
  Bunun dışında Amy Hennig, oyunun 2018 yılında geleceğini doğruladı. Daha önce de 2018'de geleceği düşünülüyordu ancak kesin bir zaman dilimi verilmemişti.
 
   Haberin başında da belirttiğimiz üzere Electronic Arts 3-4 yıl boyunca ve her yıl en azından bir tane Star Wars oyunu sunmayı planlıyor. 2017'de geleceği açıklanan Star Wars Battlefront 2 oyunu dışında Titanfall 2 ile tanıdığımız Respawn Entertainment ve Visceral da Star Wars oyunu geliştiriyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars Visceral Games
"Project Scorpio, Daha Önce Konsolda Görmediğimiz İnanılmaz Görsellikte Oyunlar Getirecek" Söylenti: Telltale, Guardians of the Galaxy Oyunu Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sean john

15.11.2016 18:16:14

0
battlefrontu ve premiumu çıktığı gibi fln almıştım ama artık hayatta almam, resmen kazıklandım. Oyun kısa bir süre sonra çok sıkıcı oluyor ve dlcleri berbat o kadar premiuma para verdik.

alito

15.11.2016 16:24:59

0
Amy Hennig imzasıyla geliştirilen bir Star Wars oyununun kurgu ve hikayesi mutlaka güçlü olacaktır. Merakla bekliyorum.

rambocuk

15.11.2016 15:29:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Görsellerin resimdeki gibi çıkacağına gönülden inananlar +1 versin :)
bf1 in grafikleri bundan kat ve kat iyi daha iyisini yaparlar o zamana kadar

2K

15.11.2016 14:33:03

0
Uncharted olmayacak derken karakter bazında konuşmuş ben hala iptal olan 1313 gibi bir oyun bekliyorum. Star Wars evreninde filmlere bile dahil olmamış ama kitaplara hakim kişilerin bildiği, görmekten memnun olacağı ve filmlerdeki bir sürü karakterden daha derin hikayelere sahip bir dolu karakter varken, farklı karakterleri oynadığımız bir oyuna gitmeleri mantıklı. Ben EA'den hala 1313 gibi bir oyun ve zamanında milyonlar satmasına rağmen ilginç bir şekilde devamı gelmeyen Jedi Knight ve KOTOR tadında bir oyun bekliyorum. Respawn ve Viscreal'de RPG yapacak firmalar değil ama her ikisi de senaryo odaklı oyun yapmada başarılı firmalar özellikle Dead Space ve eski COD'ları düşünürsek, Hardline'ı boşverin EA, Activision gibi zormalak istediği altındaki firmaları BF'yi her sene çıkarmak için olmadı.

BSC Misafiri

15.11.2016 13:34:16

0
Görsellerin resimdeki gibi çıkacağına gönülden inananlar +1 versin :)

CheKD

15.11.2016 13:15:06

0
KOTOR serisinden sonra RPG olan bir Star Wars oyunu çıkarmadılar,EA resmen heba ediyor evreni,böyle bir evrenden harika bir açık dünya RPG oyunu çıkar,Star Wars evrenini arayarak,gezerek,keşfederek bitiremezsin ucu bucağı yok evrenin,rahat 10 oyunluk seri çıkar,keşke yapsalar da oynasak hayali bile güzel.

metebyr

15.11.2016 12:49:13

0
güzel hikayeli bir star wars gelirse neden olmasın, şöyle eğlenelim tek başımıza oynarken kılıç efektleri uzay gemileri derken malzeme bol kullanmak lazım sadece. . dead space herkes gibi beni de hayran bırakmıştı kendine ama artık gelmez çünkü sadece origine çıkacak böyle bir oyun pcde çok satmaz. bknz crysis 3 dead space 3 seriler bitti, o zamanlar konsollar da güçsüzdü. dragon age mass effect 3 az satmıştır steam e çıkan versiyonlara göre vs vs

skulz

15.11.2016 12:29:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: deadlight54
quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu visceral mümkünse star wars , bf falan yapmasın hardline'ı unutmadık serinin az daha içine tükürecekti. Bence sadece dead space yapsın
Dead Space'i yapan takım Visceral Games'ten ayrıldı. Yani Dead Space'inde içine etme ihtimalleri büyük. 3. oyun ile gördük nasıl bir faciaya imza attıklarını.
Katılıyorum ne kadar Dead Space hayranı olsamda yapmalarını istemem 3. oyunun resmen içine etmişlerdi.

deadlight54

15.11.2016 10:34:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu visceral mümkünse star wars , bf falan yapmasın hardline'ı unutmadık serinin az daha içine tükürecekti. Bence sadece dead space yapsın
Dead Space'i yapan takım Visceral Games'ten ayrıldı. Yani Dead Space'inde içine etme ihtimalleri büyük. 3. oyun ile gördük nasıl bir faciaya imza attıklarını.

ezicioyuncu

15.11.2016 09:19:09

+1
visceral mümkünse star wars , bf falan yapmasın hardline'ı unutmadık serinin az daha içine tükürecekti. Bence sadece dead space yapsın
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız