Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vigil'den İlk Oyunu Oynamayanlara Özel Açıklama


     Oyun dünyasının kurak zamanlarını yaşadığımız yaz aylarında, oyunculara ilaç gibi gelecek olan Darksiders 2'nin geliştiricisi Vigil Games'ten Joe Mudureira, ilk oyunu oynamayanlara yönelik bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya bakılırsa oyuncular Darksiders 2'de eğlenebilmek için ilk oyunu oynamış olmak zorunda değiller.
 
     "Bence ilk oyunu oynamış olmak çok iyi. Çünkü yeni oyunda, ilk oyunda bulunan bir çok karakter geri dönecek ve War'un yaşadıklarına ait detaylar bulunacak. Ayrıca ana hikayede Death'in War'a yardım etme çabaları ilk oyun ile bağlantılı olacak. Ancak Darksiders 2'de eğlenebilemek için ilk oyunu oynamış olmak zorunda değilsiniz."
 
     Mudureira haklı olabilir, fakat Darksiders 2'den tam anlamıyla zevk almak için ilk oyunu oynamış olmak gerekiyor diye düşünüyorum.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2
Master Chief vs Predator! (Video) WWE 13'ün Sesleri Tamamen Elden Geçirilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MytHnfr

16.7.2012 22:03:37

-4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri valla ben bir god of war fanatiğiyimdir ve bu oyunu sürekli beğenmezdim grafiklerinden dolayı ve sıkılıp oynamaya başlayınca anladım ki god of war 3 hikaye bağbında tamamen bitmiş ve oyunun grafik olmadığını daha çok anladım.darksiders her ne kadar beğenmeyenleride olsa god of war dan sıkılırdım oynadıgımda ama darksiders dan asla.
İlk oyun güzeldi ve bu oyunda güzel olacak katılıyorum fakat God of War gibi şaheseri yerin dibine sokmaya çalışman... God of War'a hikaye bağbında bitmiş demen... Oyun güzel fakat God of War ile kıyaslanması için daha çok çalışması gerek...

Guest-56D7221EF

16.7.2012 19:53:48

0
ilk oyunu 4 kere bitirdim oynamayanlar çok şey kaybediyor söylemedi demeyin harika bir oyun 2. oyunuda öyle olacağına eminim...

Guest-E851F29FD

16.7.2012 18:25:30

0
darksiders candır ama bunların kafa çalışmıyor.ilk oyuna bi grafik yaması yap .deki milllete darksider 2 yi pre order yapana darksiders 1 i vericez grafikleri elden geçmiş haliyle. millet 4 köşe olmassa bende bi şey bilmiyorum

BSC Misafiri

16.7.2012 18:17:08

+1
valla ben bir god of war fanatiğiyimdir ve bu oyunu sürekli beğenmezdim grafiklerinden dolayı ve sıkılıp oynamaya başlayınca anladım ki god of war 3 hikaye bağbında tamamen bitmiş ve oyunun grafik olmadığını daha çok anladım.darksiders her ne kadar beğenmeyenleride olsa god of war dan sıkılırdım oynadıgımda ama darksiders dan asla.

BSC Misafiri

16.7.2012 17:00:46

+3
Pc 'nin god of war versyonu bence darksiders

Atalay`

16.7.2012 16:26:12

+2
Öyle özgün bir hikayeyi bulamazlar bence, oynasınlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız