Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vanquish'in Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı


 
      Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin aksiyon oyunu Vanquish'in Avrupa çıkış tarihi de sonunda ortaya çıktı. Dün oyunun 21 Ekim'de Japonya'da çıkacağı haberinden sonra Batı çıkış tarihinin kısa bir süre sonra açıklanmasını beklediğimizi belirtmiştik. Sega elini çabuk tuttu.
 
     Yapılan resmi açıklamaya göre Vanquish 22 Ekim'de Avrupa'da piyasaya çıkacak. Açıkçası Japonya'dan 1 gün sonra çıkacak olması bizi şaşırttı.
 
     Rusya'nın Amerika'ya saldırısını konu edinen oyun sadece tek kişilik senaryo moduna sahip olacak ve herhangi bir çoklu oyuncu desteği sunmayacak. Platinum Games bünyesinde geliştirilen Vanquish bakalım Bayonetta'nın satış başarısını devam ettirebilecek mi?
 
     Bu oyundan sonra Shinji Mikami'nin kendi stüdyosunu kurup EA için geliştirdiği oyuna odaklanacağını da hatırlatalım. Üstad'ın Hideo Kojima ve Suda 51 ile beraber zombi konulu bir oyun geliştirdiği söylentileri de bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil
26.Haftanın Satışları (2010) Half Life'a Yeni Bir Hayran Filmi

LostPower

9.7.2010 16:10:06

0
SEga dagıtmasaydı iyi olurdu onun adını gördüğümüz oyunu almaya korkar olduk...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız