Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vanquish Batı'da 2010 Sonunda Piyasaya Çıkacak

          
 
     Resident Evil, Devil May Cry gibi ünlü oyunları ile tanıdığımız Shinji Mikami'nin yeni oyunu Vanquish'in Batı'daki çıkış tarihi ile ilgili Sega'dan bir açıklama geldi.
 
     Açıklamaya göre daha önce Japonya'da 2010 yılı sonunda doğru piyasaya sürüleceği söylenen Vanquish, Batı'da Kış aylarında piyasaya çıkacak. Muhtemelen Noel arifesinde çıkacak olan oyun böylece tatil sezonunun yüksek satışlarından yararlanmak isteyecek.
 
     Rusya'nın Amerika'ya saldırısı gibi artık cılkı çıkmış bir konuyu ele alacak oyunun hikayesinin ayrıntıları tam olarak ortaya çıkmadı, fakat bol bol robot ve süper silah göreceğimiz kesin. 
 
     Shinji Mikami'nin aynı zamanda Electronic Arts'ın yayıncısı olacağı bir oyunu da bulunuyor, bu oyunun Resident Evil tarzı olması hayranlarının en büyük isteği. Zira Vanquish açıklandığında Shinji Mikami hayranları biraz da olsa hayal kırıklığına uğradı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil
Battlefield 1943, Xbox Live'in En Çok Satan Oyunu Lost Planet 2'den "Mech" Tanıtım Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız